kreditrating påtværs af brancher

Kundecase Navne & Numre Erhverv Kreditrating AAA

En solid økonomi kan vises og anvendes som en konkurrencemæssig fordel 

Der er mange fordele ved at vise sin kreditrating, der giver et klart billede af din virksomhed. Se her hvordan andre virksomheder bruger deres rating, som en konkurrencemæssig fordel.

”Selv om det er os, der har penge til gode hos kunden, så skaber logoet en forvisning om, at Badgeland er et firma med styr på tingene. Det lille røde AAA logo er klart også noget vi ser efter, når vi skal sælge på faktura til et firma, som vi ikke kender i forvejen. Ud over at vise firmaets kreditværdighed, så er det mest af alt en indikator for tryghed og for evnen til at overleve.”

”Da Badgeland for første gang modtog Bisnodes AAA rating, så gik der ikke lang tid før vi også modtog en Børsen Gazellepris. Så glæd dig til din virksomheds første AAA vurdering - ud over at sprede tillid til din virksomhed, så er den er tit også en indikator for en masse godt, der er på vej.”

 Thomas Hansen, Adm. Direktør Badgeland

 

"Vi er stolte af at kunne fortælle vores kunder, at vi for 5. år i træk opretholder den højeste kreditrating, AAA. Den fortsatte høje rating giver vores kunder og leverandører en sikkerhed for, at vi er en solid virksomhed, som har et stærkt finansielt fundament at bygge videre på i fremtiden. Det er et vigtigt budskab til vores kunder, som efterspørger specialudviklede støbte emner i teknisk gummi. Når det ønskede produkt er sat i produktion, ønsker kunderne leveringssikkerhed i mange år fremover. Netop det signalerer den høje kreditværdighed.’" 

Mads Gravlund, CEO hos Gravlund Industrigummi

 

 

”For en mindre virksomhed som vores, er en AA rating bl.a. med til at gøre os troværdige overfor større kunder og leverandører”

 Jesper Sørensen, Medejer og Solution Architect hos NYit

Bisnodes kreditrating er et udtryk for en given virksomheds kreditværdighed og evne til at overleve. Ratingen er udregnet ud fra en matematisk algoritme, som er baseret på flere end 2.400 beslutningsregler. Disse beslutningsregler har udgangspunkt i delbedømmelserne grunddata, ejerforhold, økonomi og betalingserfaringer.

Hvad er din virksomheds kreditrating?

gravlundlaptop.png
”Vores fokus har i årevis været at drive en stabil og omkostningsbevidst virksomhed med et solidt økonomisk grundlag, så vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere kan stole på, at vi også er her i morgen. Nu modtager vi så et bevis på det arbejde med guld AAA-rating”

”Vores fokus har i årevis været at drive en stabil og omkostningsbevidst virksomhed med et solidt økonomisk grundlag, så vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere kan stole på, at vi også er her i morgen. Nu modtager vi så et bevis på det arbejde med guld AAA-rating”

Tom Lindquist Adm. direktør Høyrup & Clemmensen A/S

TALLENE TALER FOR SIG SELV

  • AAA ratede virksomheder      2,7%
  • AA ratede virksomheder       22,3%
  • A ratede virksomheder          24,1%

 

”Kreditratingen er med til at skabe et godt grundlag for samarbejde med kunder såvel som leverandører. Er vi fx med i større udbud hos store potentielle kunder, så er det oftest et krav, at du kan dokumentere, at du er en veldrevet virksomhed – så her hjælper kreditratingen os. Vi viser den både på vores hjemmeside og har et diplom hængende på vores kontor,”

Trine Søby, regnskabschef, Carl Stahl A/S

Læs mere om Bisnodes kreditrating her

 

Sociale medier

Sociale medier

”Vi bruger vores kreditrating til at vise at vi er en troværdig samarbejdspartner. Især over for kunder og ud mod leverandører, vil vi gerne vise at man kan regne med os.” 
Martin Christiansen, ejer MC Diamanskæring  

"Med AAA kreditratingen kan vi vise vores kunder og leverandører, at vi er en økonomisk stabil virksomhed, som er til at stole på. "

Trine Søby, regnskabschef, Carl Stahl A/S

Sådan kan du bruge din rating

Sådan kan du bruge din rating

Vis din omverden, at du er en solid samarbejdspartner på flere måder.

  • Vis et live ratinglogo på din hjemmeside
  • Brug et statisk logo i din markedsføring
  • Få et diplom til kontoret
Læs mere om kreditrating