Gravlund Industrigummi A/S er igen AAA-kreditratet

Kundecase Kreditrating AAA

Gravlund Industrigummi A/S

Virksomheden Gravlund Industrigummi A/S, som tilbyder dansk produktion af tekniske gummikomponenter samt rådgivning undervejs i udviklingsfasen,  er en af de mest kreditværdige virksomheder i Danmark. Gravlund Industrigummi har lige for 5. år i træk fået Bisnodes AAA kreditrating, som indikerer, at virksomheden har en særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

Mads Gravlund, CEO hos Gravlund Industrigummi fortæller: "Vi er stolte af at kunne fortælle vores kunder, at vi for 5. år i træk opretholder den højeste kreditrating, AAA. Den fortsatte høje rating giver vores kunder og leverandører en sikkerhed for, at vi er en solid virksomhed, som har et stærkt finansielt fundament at bygge videre på i fremtiden. Det er et vigtigt budskab til vores kunder, som efterspørger specialudviklede støbte emner i teknisk gummi. Når det ønskede produkt er sat i produktion, ønsker kunderne leveringssikkerhed i mange år fremover. Netop det signalerer den høje kreditværdighed."

Bisnodes kreditrating er et udtryk for en given virksomheds kreditværdighed og evne til at overleve. Ratingen er udregnet ud fra en matematisk algoritme, som er baseret på flere end 2.400 beslutningsregler. Disse beslutningsregler har udgangspunkt i delbedømmelserne grunddata, ejerforhold, økonomi og betalingserfaringer.

Hvad er din virksomheds kreditrating?

laptopgravlundaaaweb.png
"Den fortsatte høje rating giver vores kunder og leverandører en sikkerhed for, at vi er en solid virksomhed, som har et stærkt finansielt fundament at bygge videre på i fremtiden. "

Mads Gravlund, CEO hos Gravlund Industrigummi A/S

Det er kun 2,6 % af danske virksomheder, der formår at opnå en AAA-rating, så Gravlund Industrigummi har noget at være stolte over.

Gravlund Industrigummi har en fast tekst med logoet nederst i alle udgående emails. Logoet er også at finde på virksomhedens website www.gravlund.dk som live-logo, der opdateres dagligt. Det benyttes også i annoncer og i kundepræsentationer, fordi det er en god indgangsvinkel til at præsentere virksomhedens stærke økonomiske fundament.

Læs mere om Bisnodes kreditrating her

Sådan kan du bruge din rating

Sådan kan du bruge din rating

Vis din omverden, at du er en solid samarbejdspartner på flere måder.

  • Vis et live ratinglogo på din hjemmeside
  • Brug et statisk logo i din markedsføring
  • Få et diplom til kontoret
Læs mere om kreditrating