Du skal have et D-U-N-S® nummer, hvis du skal lave en app

I sommeren 2012 indgik Apple et samarbejde med Dun & Bradstreet, som betyder, at alle virksomheder, som vil lave en ny app skal opgive deres D-U-N-S® nummer. I Danmark skal udviklerne kontakte Bisnode Danmark for at få det unikke identifikationsnummer.

D-U-N-S® nummeret skal opgives som et led i indskrivningsprocessen til Apples udviklingsprogram, for at Apple kan verificere den virksomhed, som ønsker at udvikle en app. Apples krav om D-U-N-S® nummer genererer mange henvendelser hos Bisnode Danmark, hvilket fortæller om den rivende udvikling, der er inden for app-markedet.

Væksten i antallet af smartphones og tablets har gjort, at man i stigende grad benytter forskellige applikationer, eller apps, til tjenester og gøremål, som man tidligere udførte i browsere. Både antallet af apps og brugen af disse er øget i et enormt tempo de seneste år, specielt for Apples iOS-operativsystemer og for Android.

D-U-N-S® nummeret er et unikt 9-cifret virksomhedsnummer, som anvendes som standard over hele verden. Et D-U-N-S® nummer fødes og dør med virksomheden. Med D-U-N-S® nummeret kan man altid finde en virksomhed, uanset om virksomheden har skiftet navn eller er flyttet, og det er muligt at kortlægge koncernstrukturen.

Apple er blot en af mange virksomheder, som gør brug af D-U-N-S® nummeret. Det anvendes af verdens vigtigste standardsættende virksomheder, og det er accepteret og anbefalet af over 50 globale brancher og fagforbund. Blandt andre FN, USA's føderale regering, Australiens regering og Europa-kommissionen.

Hos Bisnode kan du få oplyst din virksomheds D-U-N-S® nummer, eller du kan få beriget din kundedatabase med D-U-N-S® numre for global sporing af dine kunder.

find dit d-u-n-s® nummer

D-U-N-S® nummeret bliver omtalt som "CPR nummeret for alle virksomheder i hele verden"
find dit d-u-n-s® nummer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Potentialevurdér dine kunder og fokusér på at udvikle dem

Potentialevurdér dine kunder og fokusér på at udvikle dem

  • Styrk dialogen med dine kunder med datadrevet markedsføring
  • Maksimer indtjeningen med større andele af mersalg og krydssalg
  • Øg kundetilfredsheden og hold på flere af dine kunder
Læs mere her