Pressemeddelelse

Ny smart data-app til SuperOffice CRM online

21 sep 2017

Vi har i samarbejde med Siteshop udviklet en ny data-app til SuperOffice CRM online. App’en er en direkte kobling til vores store virksomhedsdatabase, hvor du kan finde viden om alle danske virksomheder – viden som med app’en kan integreres direkte ind i SuperOffice.

Bisnode Markedsdata App, som løsningen hedder, indeholder information om mere end 800.000 danske virksomheder og er udviklet for at minimere tidsforbruget hos vores kunder i forbindelse med oprettelse af virksomheder, vedligeholdelse af data og indblik i både kunder, konkurrenter og markedet.

”Da SuperOffice valgte at satse på deres nye onlineløsning fremadrettet kunne vi ikke længere benytte vores hidtidige integrationsløsning. Vi gik derfor i gang med at udvikle en ny integrationsapp i samarbejde med Siteshop ApS, da vi oplever et stort ønske i markedet for automatisering af oprettelse og vedligeholdelse af kundedatabasen i SuperOffice. App’en bygger på vores erfaringer fra den hidtidige løsning, men det er lykkedes os at gøre den endnu mere intuitiv og brugervenlig,” fortæller Thomas Drachmann, ansvarlig for Bisnodes CRM-integrationsløsninger.

Et udpluk af alle fordelene

Dine kunder og leverandører ændrer sig hele tiden, og derfor kan det kan være en udfordring at holde styr på data. Men med Bisnode Markedsdata App har du hele tiden de nyeste oplysninger om alle danske virksomheder direkte i dit SuperOffice CRM - og det skaber værdi på tværs af alle afdelinger i virksomheden.

  • En super god datakvalitet
  • Spild ikke tid på dubletter
  • Find nemt nye kunder
  • Få det fulde kundeoverblik
  • Giv den rigtige kredit

”Vi slipper for manuelle oprettelser og opdateringer, og det har vi hidtil brugt en krig på. Med effektiviseringen kan vores medarbejdere fremover bruge tiden på mere profitable og sjove opgaver,” fortæller Lisa Kjær Søgaard, Office Manager hos Medtech Innovation Consortium.

”Vi ville gerne samle al information om vores kunder ét sted, og det er muligt med integrationen fra Bisnode til SuperOffice. Vi kan hurtigt slå en kunde op og se kontaktoplysninger, regnskabstal, relaterede virksomheder og vores egne noter – især vores sælgere er begejstrede for det” siger salgskoordinator Annbrith V. Anthonsen fra Gavefabrikken A/S.

Få en smagsprøve her 

Sammen med Siteshop har vi produceret en lille kort video, der demonstrerer, hvor let det er at hente, opdatere og arbejde med de nyeste informationer på kunder, emner og samarbejdspartnere direkte i SuperOffice. Se endelig med og bliv inspireret.

Se lidt mere af løsningen her

”Siteshop er specialister indenfor integration af data til og visualisering af data i SuperOffice CRM, så vi kunne ikke have valgt en bedre partner i forhold til at skabe en lækker og brugervenlig løsning”

Thomas Drachmann, Alliance Manager, Bisnode Danmark

Kort om Siteshop

Hos Siteshop udvikler vi brugervenlige og værdiskabende apps til SuperOffice CRM. Vi tilføjer stor værdi til CRM brugernes dagligdag, ved at gøre værdifuldt data udefra brugbare inde i CRM systemet.

Kort om SuperOffice

Tilbage i 1989 startede det hele med én ide - at skabe en software, som kunne understøtte sælgerens behov og gøre hans hverdag meget nemmere - at gøre det så brugervenligt og elegant, at brugeren ønskede at bruge det, og ikke fordi han eller hun skulle bruge det. SuperOffice CRM er nu en komplet CRM-pakke med stærke funktioner, som kan hjælpe dig med at skabe glade og smilende kunder inden for de tre vigtigste områder gennem kunderejsen: Find, fang og fasthold glade kunder. 

Læs mere om vores integrationsløsninger

Vil du i gang med en integration til SuperOffice i dag?

webform Block