Pressemeddelelse

Bisnode køber DKS skyldnerregister – Danmarks tredjestørste skyldnerregister

03 sep 2016

Pressemeddelelse fra Bisnode, den 3. septemper 2016

Bisnode ejer og driver i forvejen Debitor Registret, som DKS skyldnerregister nu lægges ind under. Opkøbet cementerer Bisnodes styrkeposition på markedet for kreditinformation – særligt ift. privatpersoner samt små- og mellemstore virksomheder.

Det danske marked for registreringen af dårlige betalere har i dag set endnu et opkøb. Bisnode, Nordens største leverandør af kredit- og erhervsinformation, køber DKS Skyldnerregister i Vejle. Opkøbet sker godt et år efter, at Bisnode erhvervede sig Debitor Registret.

Ifølge adm. direktør i Bisnode Danmark, Birger Baylund, skal opkøbet ses i lyset af Bisnodes kontinuerlige bestræbelser på at tilbyde kunderne de bedste data og løsninger.

”Med DKS Skyldnerregister, som er Danmarks tredjestørste register, bliver vores data endnu stærkere på privatpersoner samt små- og mellemstore virksomheder. Driver du en tandlægepraksis, et mindre byggemarked eller et værksted kan det være alvorligt ikke at få sine penge hjem. Derfor er vi stolte over at kunne tilbyde en service, der nu i endnu højere grad kan hjælpe vores kunder med netop det. Vores database er simpelthen blevet stærkere og bedre – det vil komme alle vores kunder til gode,” siger Birger Baylund, adm. direktør i Bisnode Danmark. 

Nordens største udbyder af kreditinformation

Siden Bisnode i maj 2013 samlede de tidligere brands D&B, Greens Erhvervsinformation, InfoDirekt og Soliditet under samme navn, samt opkøbet af Debitor Registret i starten af 2014, er Bisnode Nordens største udbyder af kredit- og forretningsinformation. Bisnode ekspanderer kraftigt og er nu med sine 2.500 medarbejdere repræsenteret i 17 lande i Europa.

Opkøbet af forretningsområdet cementerer denne position yderligere, og det glæder Preben Grundtvig, stifter og ejer af DKS Skyldnerregister, som er en del af DKS A/S:

”For DKS var Bisnode det oplagte valg. Vi har haft et godt samarbejde i mange år og fandt det helt naturligt, at Bisnode nu overtager vores skyldnerregister og bygger videre på det arbejde og hjerteblod, som vi har lagt i dette forretningsområde. Vi har igangsat en proces, hvor vi fokuserer på vores kernekompetencer, og hvor vi målrettet strømliner vores forretningsområder. Vores helt klare styrke er SMV-markedet på inkassoservices og har derfor igangsat en strategi omkring udvidelse af disse services til også at omfatte store virksomheder og koncerner. Derfor er det en naturlig del af processen at frasælge vores skyldnerregister.” siger Preben Grundtvig, der understreger, at den positive vækst i kerneforretningen fortsætter som hidtil, hvorfor denne transaktion ikke får indflydelse på medarbejderstaben.

Rent praktisk lægges DKS Skyldnerregisters flere end 45.000 registreringer over dårlige betalere ind under Debitor Registret. De mange tusinde kunder hos DKS gives adgang til Debitor Registrets løsninger.

Om Bisnode

Bisnode gør mennesker i stand til at tage smarte beslutninger. Vi forvandler data til indsigt og viden, der letter beslutningsprocessen i såvel strategiske spørgsmål samt den daglige drift, for virksomheder og organisationer i hele Europa. Bisnode er Dun & Bradstreets største globale partner og har 2.500 medarbejdere i 17 lande. Læs mere på: www.bisnode.com

Om DKS

I de sidste 18 år har DKS været en af de ledende inkassovirksomheder i Danmark, blandt de højeste inddrivelsesprocenter i branchen gennem sit unikke og egenudviklede konsulentkoncept – altid med mennesker i fokus. Læs mere på: www.dks.dk

Vil du modtage vores nyhedsbrev?