Aarhus

Studiemedhjælpere til dataverdenen

29 aug 2017

KAN DU SKABE RELEVANT CONTENT INDEN FOR DATAVERDENEN?
I Bisnode mangler vi nogle dygtige trendspottere og historiefortællere, der kan hjælpe os med at producere fangende og relevant content til vores nyhedsbreve og til SoMe

STUDIEJOBBET SOM CONTENT-HAJ
Er du vild med at spotte de nyeste tendenser indenfor markedsføring, digitalisering og data, og er du skarp på tastaturet? Som content-haj i Bisnode skal du nemlig hjælpe os med at være first-mover indenfor smart data og business intelligence. Du skal have fingeren på pulsen og vide, hvad der rører sig af spændende trends og innovationer mv. inden for dataverdenen. Der er næsten ingen grænser for, hvad relevant content kunne være, men lad os give nogle eksempler på artikler og infographic, du skal hjælpe os med:

  • De vildeste datatendenser anno 2018
  • 10 tips til at komme i gang med datadrevet markedsføring
  • Verden set med en dataminers øjne
  • Så meget data opsamles på de sociale medier hver eneste dag

HVEM LEDER VI EFTER?
Du skal have et vågent øje på nyhedsmedier (danske som udenlandske) og på de sociale medier. Du skal være en god skribent og have en interesse i at formidle komplekse budskaber. Du er pt. i gang med et studie som kan kobles til data, markedsføring og/eller digitalisering. Du skal være udadvendt og dialogskabende, da du kommer til at have en bred kontaktflade internt i Bisnode og eventuelt skal kontakte eksterne parter for at få dybde i dine artikler.

VI TILBYDER DIG

  • Et studierelevant job som giver mulighed for at få erfaring inden for content marketing
  • Mulighed for at blive en del af en international koncern, som er en af de førende data- og analysevirksomheder i Europa
  • Et timeaflønnet job med meget fleksibilitet
  • Gode kollegaer og gode kontorfaciliteter samt kantineordning i Aarhus
  • Mulighed for at inspirere vores store kundekreds med de nyeste trends

ER DU VORES NYE STUDIEMEDHJÆLPER?
Lyder dette som det perfekte studiejob for dig, så send en mail med din ansøgning til Head of Marketing and Digital Sales, Nina Bech Stage på nina.stage@bisnode.com, hvor du kort beskriver, hvorfor du skal være vores nye content-haj. Har du spørgsmål eller vil vide mere, er du også velkommen til at ringe til Nina på 2034 1093.