Søborg

Project Manager

08 aug 2018

Vil du være en del af Customer Operations teamet og drive vores kunde- og udviklingsprojekter?

Bisnode søger en erfaren projektleder, der selvstændigt kan drive projekter. Du bliver en del af Bisnodes Customer Operations team, som er ansvarlig for at servicere interne og eksterne kunder. Din primære opgave bliver at drive tværorganisatoriske projekter med fokus på at effektivisere arbejdsgange, så vi bedst muligt supporterer virksomhedens vækstmål. Den overordnede målsætning, er at skabe høj værdi for vores kunder.

Som Projektleder er du vant til at sætte dig ind i og forstå en overordnet forretningsgang og kan begå dig i spændingsfeltet mellem det tekniske set-up og forretningen. Du er drivkraften bag vores større projekter, men kan også lide den operationelle del, hvor du selv er med til at beskrive krav i tæt samarbejde med husets interessenter. Du tager ansvar for hele projektets forløb, fra definition til endelig gennemførelse, og involverer de nødvendige parter for at projektet skal lykkes.

Din faglige baggrund:

Du har en solid erfaring med projektledelse og en relevant uddannelsesmæssig baggrund, der komplimenterer din erhvervserfaring. Du er grundlæggende interesseret i optimering og forandring af processer og forstår vigtigheden af at dyrke gode relationer. Du forstår at sætte dig ind i kundernes og forretningens krav og forventninger, samt at omformulere dette til IT-krav. Du har god teknisk forståelse og har med fordel arbejdet i virksomheder, der er vant til at arbejde med store datamængder. Det er et krav at du kan begå dig på engelsk i skrift og tale. Og endelig – det er et krav at du altid sætter kundens oplevelse i fokus.

Du er nysgerrig af natur og arbejder altid professionelt og interesseret med enhver problemstilling. Du har fokus på din egen udvikling og søger hele tiden at forbedre dig, så du løbende udvikler dig i din rolle. Som person er du positiv og selvkørende. Du er empatisk og indsigtsfuld - en energisk og humoristisk person, der bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Hvis du kan genkende dig i dette, har du mulighed for at blive en del af et godt sammenspillet team, som motiveres af resultater og godt samarbejde.

Du tilbydes:

• En spændende arbejdsplads med stor berøringsflade i erhvervslivet
• En mulighed for at arbejde med markedets bedste dataløsninger
• Gode arbejdsforhold i Søborg
• Spændende udviklingsmuligheder i en international virksomhed
• Pensionsordning og sundhedsforsikring
• Fitnesscenter, kantineordning og en aktiv personaleforening

Stillingen er en fastansættelse, men det kan også være du er selvstændig konsulent og ønsker at indgå en længerevarende kontrakt. Stillingen rapporterer til Head of Customer Operations.

Har du spørgsmål til jobbet, kontakt Head of Customer Operations Anne Marie Dalen på annemarie.dalen@bisnode.com eller ring på +45 60159660.

Er dette jobbet for dig, så send din ansøgning hurtigst muligt til HR@bisnode.dk.

 

About Bisnode
Bisnode is currently active in 18 European countries and is one of Europe's leading providers of business information. We are about 2 100 employees. Everything we do at Bisnode, is infused by our sincere dedication in helping our customers make better decisions. At Bisnode, you find individuals with diverse backgrounds, cultures and ideas which we highly believe enriches our business. Our work is concentrated around our core values: Customer Focus, Constant Curiosity, Collaboration & Trust. In Denmark we are 90 people working from our locations in Søborg and Århus.