Aarhus

Data Scientist

27 feb 2018

Som en del af vores Analytics & Advisory team skaber du indsigt og værdi til glæde for vores kunder 

Vi søger en Data Scientist til at skabe dataløsninger for vores kunder, der bl.a. er nogle af Danmarks største virksomheder. Du har et tæt samarbejde med kunderne og skaber kundetilpassede løsninger. Andre gange skaber du dataløsninger, der er skalerbare til en større del af vores kundeportefølje. Sammen med vores Solution Sales team vil du ofte deltage som eksperten på kundemøderne og designe dataløsninger, der matcher kundernes behov.

Din profil

Du har et indgående kendskab til statistik og programmering. Samtidig formår du at kommunikere i øjenhøjde med kunderne. Som en del af stillingen præsenterer du muligheder og løsninger for kunderne, hvis primære interesse er løsningen - og ikke beregningerne. Det er derfor centralt, at du formår at tænke kommercielt og skabe løsninger, som matcher problemstillingens omfang og økonomi.

Du har mindst to års relevant erhvervserfaring inden for data mining og dataanalyse, og du har desuden praktisk erfaring med ’R’ eller ’Python’. Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med:

  • Power BI eller anden BI platform
  • Kreditscoring eller kredit modellering
  • Marketing modellering
  • Cloud computing
  • Software design
  • SAS-programmering

Som person er du en teamplayer, der deltager i projekter på tværs af organisationen og formår at omsætte dine ideer til værdiskabende løsninger. Udover dansk skal du beherske engelsk i skrift og tale.

Bisnode som arbejdsplads

Bisnode er Europas største leverandør af smart data og dataanalyse. Vi transformerer og strukturerer data, så kunderne kan træffe de rigtige beslutninger – både når det gælder kreditvurdering, segmentering og automatisering. Der er 2.100 dataeksperter fordelt på kontorer i 18 lande. I Danmark er vi 90 medarbejdere fordelt på kontorer i Søborg og Aarhus. Bisnode er en meget dynamisk virksomhed, og arbejdsmiljøet er derfor udfordrende og til tider hektisk, men også innovativt og sjovt.

Vi tilbyder

Som Bisnodes nye Data Scientist får du et spændende job, hvor du arbejder på projekter, hvor leverancen har stor betydning for kunden. Du vil opleve løbende personlig udvikling og et godt match imellem de opgaver, du bliver stillet, og de kvalifikationer og kompetencer du besidder. Som en del af vores nye Analytics & Advisory team, vil du indgå i en gruppe bestående af seks medarbejdere, der refererer til Head of Analytics & Advisory. Udover et stærkt samarbejde med dit team og med vores Major Account Managers, vil der også være rig mulighed for sparring via vores Bisnode kollegaer rundt omkring i Europa - du bliver altså en del af en international virksomhed i konstant udvikling. I Bisnode er der fokus på sammenhold og socialt samvær, og vi afholder firmaarrangementer, har en god kantineordning samt pensionsordning og sundhedsforsikring.

Fuldtidsstilling i Aarhus

Der er tale om en fuldtidsstilling på vores kontor i Aarhus. Pensionsordning og sundhedssikring er en del af lønpakken.

Vil du vide mere?

Såfremt du har konkrete spørgsmål til stillingen, kontakt da venligst Carsten Lindberg Hartvigsen tlf. 41 81 34 00.

Ansøgningsfrist

Kandidater indkaldes løbende til interview, hvorfor du venligst bedes fremsende din ansøgning snarest. Alle ansøgninger behandles med fuld diskretion.

Ansøg 

Upload straks en motiveret ansøgning og CV via nedenstående link. Vi ser frem til at høre fra dig og beder dig oplyse i din ansøgning, hvor du har set vores annonce.

Søg stillingen