Om os

Bisnode er Europas største udbyder af smart data og dataanalyser
Organisationen

I Bisnode er vi 2.100 eksperter fordelt på kontorer i 19 lande - og vi har en fælles passion, data. Vores fælles mål er at omdanne data, så det skaber værdi for dig og din forretning. Vi samarbejder på kryds og tværs af landene, og vi har derfor en stor spændvidde inden for nationaliteter, viden og kultur. Vi bruger hver dag hinanden, så vi sammen kan komme med de bedste løsningsforslag på komplekse dataopgaver. Det gør, at vi kan agere lokalt, selvom vi tænker internationalt.  For dig betyder det, at vi kan handle hurtigt og fleksibelt, når vi sammen skal finde svar på dine spørgsmål. Du som kunde skal mærke fordelen i, at vi i Bisnode kan drage nytte af de mange kompetencer og kapabiliteter, vi har i vores internationale kollegaer.

Karriere

Bisnode er en af de førende data- og analysevirksomheder i Europa. Vi lever af at transformere og strukturere data, så vores kunder kan træffe de rigtige beslutninger – både når det gælder kreditvurdering, segmentering og automatisering. Som medarbejder i Bisnode har du mulighed for at forme din egen og andres fremtid - en fremtid der bygger på smart data. 

Bæredygtighed

I Bisnode tager vi aktivt andel i samfundsøkonomien, og vi er bevidste om, at de beslutninger, vi træffer i vores virksomhed, påvirker samfundet, mennesker og miljøet omkring os. Den bevidsthed gennemsyrer vores beslutninger igennem hele organisationen. For os er det vigtigt med en bæredygtig samfundsudvikling, og at vi overlader kloden til kommende generationer på en ansvarsfuld måde.

Vi har udformet vores egen kodeks "The Bisnode Way", som er en sammenfatning af vores værdier, vores ekspertområder, vores ambition og vores løfter til vores kunder og til samfundet. Hvis du vil have dybere indblik i vores virksomhedskultur, og hvad der er vigtigt for os, så læs endelig vores CSR politik.

Vores CSR politik