Vores syn på risiko og kredit

Optimér dine kreditprocesser med det rette beslutningsgrundlag

Vores kreditvurderingsmodel for virksomheder

Vores kreditvurderingsmodel for virksomheder

AAA rating - markedets bedst kendte ratingmodel

Bisnodes AAA ratingmodel er en af de ældste, mest velkendte og afprøvede kreditvurderingsmodeller for virksomheder. Den er baseret på oplysninger fra blandt andre Erhvervsstyrelsen og CVR-Registret. Ratingmodellen er baseret på flere end 2.400 beslutningsregler, der tilsammen giver dig en let forståelig rating. Ratingen er desuden grundstammen for alle Bisnodes kreditløsninger.  

Du kan optimere din kreditrisiko og dine kreditprocesser ved at tjekke dine kunders rating, samtidig med at du selv kan vise dine kunder, at du driver en sund forretning. 

Læs mere om vores kreditvurderingsmodel

Det optimale risikoniveau

Det optimale risikoniveau

Skab balance mellem tryghed og proaktiv kreditgivning

Det moderne erhvervsliv stiller høje krav til effektive kreditprocesser. Og muligheden for at automatisere kreditbeslutninger og integrere beslutningerne i egne systemer efterspørges i højere grad end nogensinde før, fordi det sikrer ensartede og hurtige kreditbeslutninger. 

Vores syn på risiko og kredit handler om at skabe overblik over den økonomiske risiko, der er forbundet med aftaleindgåelser. For en virksomhed med et lavt risikoniveau kan en alt for restriktiv kreditvurdering virke som en bremseklods for forretningerne. På samme måde kan et alt for højt risikoniveau være ødelæggende. Det handler om at finde balancen mellem tryghed og tillid til kunden. Vores kreditoplysninger giver dig de bedste muligheder for at vurdere risikoen for din kunde- eller leverandørporteføjle. Med den rette beslutningsstøtte i dine kreditprocesser kan du træffe sikre – og offensive kreditbeslutninger, som fører til færre inkassosager og flere rettidige betalinger. 

I Bisnode er vi eksperter i risiko- og kredithåndtering, og vi hjælper gerne dig med at blive klædt ordentligt på i dialogen om kredit til dine kunder.

Vores kreditvurdering af forbrugere

Vores kreditvurdering af forbrugere

Effektiv kreditvurdering af privatpersoner

Bisnodes Debitor Register er et af de Danmarks største skyldnerregistre. Med få klik i Debitor Registret kan du hurtigt tage et baggrundstjek på den person, du overvejer at yde kredit til. Du får viden om, hvis personen er registreret som dårlig betaler og har betalingsanmærkninger registeret, og du får desuden også en advarsel, hvis personer har været offer for identitetstyveri.

Læs mere om vores kreditvurdering af privatpersoner

Løsninger

Vores mål er at omdanne data, så det skaber værdi for dig og din forretning. Vi har adgang til alverdens forskellige datakilder på tværs af landegrænser, hvilket giver os de bedste muligheder for at levere netop den viden, du står og mangler.