Vores partnerskab med Dun & Bradstreet

Få viden om dine kunder på globalt plan

Find information om virksomheder i hele verden

Find information om virksomheder i hele verden

Få adgang til kvalitetsdata på tværs af landegrænser

Dun & Bradstreets verdensomspændende netværk indeholder information om mere end 265 millioner virksomheder i 240 forskellige lande. De henter information fra 30.000 officielle kilder og foretager 5 millioner opdateringer hver dag, hvilket gør dem til den største leverandør af opdaterede og værdifulde virksomhedsoplysninger. 

Globale virksomhedsoplysninger

Globale virksomhedsoplysninger

Gennem vores strategiske partnerskab med Dun & Bradstreet kan vi hjælpe dig med viden om alt inden for kredit, økonomi og compliance, intelligent segmentering og målrettet markedsføring samt smarte integrationsløsninger til dit CRM-system. Med globale virksomhedsoplysninger kan du:

  • Automatisere mange af dine interne processer og øge effekten af dine ERP- BI- og CRM-investeringer. 
  • Finde nye internationale forretningspartnere og kunder samt kende til det fulde markedspotentiale 
  • Nemt håndtere dine finansielle risici, øge dit cashflow og få overblik over alle dine kunders kreditværdighed
  • Optimere dine indkøbsprocesser og få overblik over din virksomheds lokale og internationale rækkevidde  
Internationale kvalitetsdata

Internationale kvalitetsdata

D-U-N-S® nummeret giver dig overblik over alle virksomheder i verden

Dun & Bradstreet opererer med deres eget internationale virksomhedsnummer = D&B D-U-N-S® nummer. Alle virksomheder, inklusiv filialer, som findes i deres databaser, er tildelt et unikt D-U-N-S® nummer. Og alle virksomheder har desuden et link til hovedkontorets D-U-N-S® Nummer, så det er nemt for dig at følge virksomhedens organisationsstruktur. 

Dun & Bradstreet har også udviklet kvalitetsprocessen DUNSRight® Process, som sikrer, at alle de data, de indsamler, er kvalitetssikrede gennem flere trin og processer. Dette har de gjort for, at du som kunde nemt kan søge information og sammenligne virksomheder via det unikke identifikationsnummer. Og samtidig kan du føle dig tryg ved, at alle data fra Dun & Bradstreet er pålidelige og opdaterede.   

Bisnodes partnerskab med Dun & Bradstreet betyder, at vi kan tilbyde dig værdifulde løsninger, som hjælper dig med at få succes med dine internationale forretninger.

 

Læs mere om vores Dun & Bradstreet løsninger