Hvem er bisnode?

Vi er din all-around datasparringspartner

Vi gør op med gætterier og mavefornemmelser

Vi gør op med gætterier og mavefornemmelser

Vi er eksperter i data af høj kvalitet

Alverdens data florerer rundt på nettet og i skyerne. Der ligger et helt univers af data for vores fødder og venter på at blive til brugbar viden. Faktisk producerer vi hver eneste dag enorme mængder af data i næsten alt, hvad vi foretager os. Vi arbejder og logger data i diverse online systemer, vi observeres af sensorer, vi bruger de sociale medier, vi har adgangskoder til alting, og vi bruger internettet som aldrig før. Vi er stort set digitale i alt, hvad vi gør. 

Men bruger du al den viden i dine forretningsgange? Oftest er svaret nej – men fakta er, at datadrevne virksomheder i gennemsnit er 6 % mere profitable end dem, der ikke er. 

Vil du være med på data-beatet og de nyeste data-trends? 
Så skal det være slut med at træffe beslutninger baseret på mavefornemmelser. I stedet skal du have en struktureret tilgang til dataopsamling og bruge fakta og viden om kunder og markedet i det daglige arbejde - og det er uanset, om du sidder i marketing, salg, økonomi, it eller kundeservice. 

I Bisnode  elsker vi at begrave os i data, men det er især vores analytikere og datakonsulenter, som forstår at omdanne data til noget der er forståeligt og brugbart for dig som kunde. Vi har et helt team, der ikke laver andet end at nørde med data, og vi hjælper meget gerne dig med at omsætte abstrakte data til meningsfuld viden. Når data struktureres og analyseres får du øje på helt nye tendenser, mønstre og adfærd. Den viden er guld værd, når du skal forbedre dine salgs- og markedsføringsindsatser, når du skal optimere dine forretningsprocesser, og når du skal træffe de helt rigtige kreditbeslutninger.

Se "historien" om hvem Bisnode er, og hvordan vi kan hjælpe vores kunder

Datakilder og datasikkerhed

Datakilder og datasikkerhed

Vi håndterer store mængder af data på en sikker måde

I Bisnode modtager og håndterer vi store mængder af data hver dag. Vi synkroniserer og strukturerer oplysninger fra hundredvis af leverandører, og i alt har vi adgang til 2.000 officielle datakilder.

For os er det helt naturligt at behandle alle informationer med størst mulig respekt. Datasikkerhed og personlig integritet er mindst lige så vigtigt for os, som det er for vores kunder. Derfor arbejder vi ud fra nøje udarbejdede retningslinjer og kontrolrutiner. Vi anvender de mest pålidelige systemer og overholder naturligvis de love, regler og bestemmelser, der er til datasikkerhed og datahåndtering.

Læs mere om vores datasikkerhed og vores datakilder

Smart data

Smart data

Vi går fra big data til smart data

Hver dag produceres mere end16.000 milliard megabytes data - og mulighederne i data vil ingen ende tage. I Bisnode har vi specialiseret os i at forvandle big data om til smart data. Med det mener vi, at mængden i data ikke er værdifuldt i sig selv. Først når det relevante og brugbare data trækkes ud af mængden og giver svar på spørgsmål, er data smart.

Der er et stort potentiale for din virksomhed, hvis I forstår at arbejde datadrevet, og hvis I træffer jeres forretningsbeslutninger baseret på data og fakta. Er du klar til at arbejde med smart data?

Læs mere om smart data

Vores partnerskab med Dun & Bradstreet

Vores partnerskab med Dun & Bradstreet

Adgang til globale oplysninger

Dun & Bradstreets verdensomspændende netværk indeholder oplysninger fra mere end 265 millioner virksomheder i 240 lande. De henter oplysninger og data fra mere end 30.000 officielle kilder og kører dagligt 5 millioner opdateringer.  Som Bisnode kunde har du adgang til hele dette fantastiske netværk — alt i mens du drager fordel af vores lokale ekspertise og viden.

Læs mere om Dun & Bradstreet

Vores tilgang til risiko og kredit

Vores tilgang til risiko og kredit

Optimering af kreditprocesser

Vores syn på risiko og kredit handler om at skabe overblik over den økonomiske risiko, der er forbundet med aftaleindgåelser. Det handler om at finde balancen mellem tryghed og tillid til kunden. Vores kreditoplysninger giver dig de bedste muligheder for at vurdere risikoen for din kunde- eller leverandørporteføjle. Med den rette beslutningsstøtte i dine kreditprocesser kan du træffe sikre – og offensive kreditbeslutninger, som fører til færre inkassosager og flere rettidige betalinger. 

Læs mere om risiko og kredit

Tag de helt rigtige forretningsmæssige beslutninger

Oplev hvad smart data og dataanalyser kan gøre for dig og din virksomhed

Vær sikker på at dine data er opdaterede og korrekte

Brug smart data og få det fulde overblik over dine kunder, samarbejdspartnere og markedet.

  • Tjek din datakvalitet
  • Berig dine kundedata og få mere viden

Få det maksimale ud af dine kunderelationer

Smart data er vejen til nye kunder, til vækst, til kreditoptimering og til at skabe værdifulde kunderelationer.

  • Identificér og find frem til nye kunder
  • Optimér din kreditgivning
  • Potentialevurdér dine kunder og vækst din forretning
  • Kundeindsigt i real time

Automatisér dine kundeaktiviteter

Brug data aktivt til at effektivisere beslutningsprocesserne i hele virksomheden.

  • Intelligent datadrevet markedsføring
  • Automatisér dine risiko- og kreditprocesser
  • Arbejd med Master Data og integreret data

Virksomheder der arbejder datadrevet

Vi har både kunder i alle størrelser og i alle brancher

Læs deres succeshistorier