Om Bisnode

Bisnode er en af de førende data- og analysevirksomheder i Europa

Se "historien" om hvem Bisnode er, og hvordan vi kan hjælpe vores kunder

Vi hjælper dig med at træffe intelligente beslutninger baseret på fakta og data

Vi hjælper dig med at træffe intelligente beslutninger baseret på fakta og data

I en verden der forandrer sig hver dag, og hvor mulighederne efterhånden er uendelige i forhold til teknologi, innovation og kommunikation, er det med at være et skridt foran for at skille sig ud i kampen om kundernes opmærksomhed. 

I Bisnode tror vi på, at data er vejen frem. Vi tror på, at fremtidens vækstvirksomheder er dem, der formår at udnytte viden om kunderne til at optimere forretningsprocesser og strategiplanlægningen. Og det er netop årsagen til, at vi hver dag arbejder med at fortolke, bearbejde og forstå de data, der ligger til grund for vores kunders forretningsmæssige beslutninger. Vores passion er at få data til at give mening og skabe værdi for alle virksomheder – store som små. 

Når du bruger kvalitetsdata, kan du i langt højere grad træffe smarte beslutninger, som gør at kunderne bliver vilde med dig, og du samtidig tjener penge på bundlinjen. Hos Bisnode tilpasser vi vores dataløsninger til dine behov, så du får det bedste grundlag for at udvikle din virksomhed.

  • Vi giver dig det bedste grundlag for at træffe de rigtige beslutninger, når du skal udvikle og vækste din virksomhed.  
  • Vi giver dig  det fulde overblik over din samlede risiko ved hjælp af kreditstyringsværktøjer.
  • Vi hjælper dig med at gøre din markedsføring datadrevet og mere målrettet til dine forskellige kundegrupper.

Læs mere om hvad vi laver

Vi er eksperter i smart data

Vi er eksperter i smart data

Vores kernekompetence og passion er at skabe værdifuld viden for dig baseret på forrretnings-, kredit- og marketinginformation af højeste kvalitet og derved gøre det lettere for dig at tage smarte beslutninger. Vi er  i alt 2.100 eksperter fordelt på kontorer i 18 lande. Vores fælles mål er at omdanne data, så det skaber værdi for dig og din forretning. Vi har i samarbejde med vores strategiske  partner Dun & Bradstreet adgang til alverdens forskellige datakilder på tværs af landegrænser, hvilket giver os de bedste muligheder for at levere netop den viden, du står og mangler.  

Bisnode Danmark består af det tidligere NN Markedsdata, Soliditet, Greens, Infodirekt og ejer desuden Debitor Registret.

Læs mere om os

Vores kunder træffer beslutninger ved hjælp af smart data

Vores kunder træffer beslutninger ved hjælp af smart data

Vores kunder er alt lige fra små- og mellemstore virksomheder til internationale koncerner - både inden for det offentlige og det private. Fælles for dem alle er, at de ønsker at arbejde fremtidsorienteret med data, og at de vil træffe beslutninger baseret på tal og fakta frem for mavefornemmelser. Vores kunder kommer fra en lang række forskellige brancher: bank og finans, den offentlige sektor, forsikring, handel og fremstilling. Der er nemlig ingen grænser for, hvordan data kan bruges på tværs af brancher. Uanset om du er tømrermester eller arbejder i en stor koncern inden for medicinbranchen, ligger der et stort potentiale i at arbejde smart med data.

Læs mere om vores kunder

Tag de helt rigtige forretningsmæssige beslutninger

Oplev hvad smart data og dataanalyser kan gøre for dig og din virksomhed

Få relevante og topaktuelle nyheder om trends, tendenser og nye tiltag fra dataverdenen.

Få relevante og topaktuelle nyheder om trends, tendenser og nye tiltag fra dataverdenen.

Hver måned beriger vi dig med spændende datanyheder, analyser om erhvervslivet og de danske forbrugere, og du bliver samtidig den første til at få besked, når vi holder nye events og kurser.

  • Dataanalyser
  • Tips & Tricks
  • Forbrugertrends
  • .. og meget meget mere!

Vil du modtage nyheder fra Bisnode?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få relevante og topaktuelle nyheder om trends, tendenser og nye tiltag fra dataverdenen.