Søg

Kreditvurdering af virksomheder og privatpersoner 

Værdifuld økonomisk viden om både kunder og leverandører
kom i gang Prøv gratis i 5 dage
check_fat_green.png

Få indblik i dine kunders økonomiske sitaution

check_fat_green.png

Undgå kredittab og lange inkassosager

check_fat_green.png

Få opdateret kreditinformationer på verdensplan

Tag et grundigt kredittjek og kreditvurdering af dine kunder

I økonomi- og salgsafdelingen handler det om at træffe de rigtige beslutninger – hver gang. En forkert vurdering af en kundes betalingsevne kan koste mange penge på bundlinjen. Hver eneste dag oplever utrolig mange virksomheder likviditetsproblemer, og har du ikke en struktureret politik for din kreditgivning og kreditvurdering risikerer du lange inkassosager og tab af udestående.

Husk derfor altid at kreditvurdere og kredittjekke dine kunders økonomi og tjek, om de er registrerede som dårlige betalere, inden du yder dem kredit. På den måde undgår du at indgå samarbejdsaftaler for efterfølgende at skulle erfare, at din kunde ikke er i stand til at betale den fremsendte faktura.

I Bisnode har vi samlet alle tilgængelige informationer om personers og virksomheders økonomi, så uanset om du vil tjekke kreditrapporter, regnskaber, nøgletal, kreditrating, betalingsanmærkninger eller noget helt sjette, så har vi oplysningerne - både på danske personer og virksomheder men også globalt.

Gør processen af kreditvurderingen af kunder så nem og ligetil som muligt

  • Træf kreditbeslutninger på baggrund af pålidelige data, og vær sikker på, at du altid er klædt rigtigt på i forhold til at yde kunderne den optimale kredit.
  • Få overblik over eksisterende og potentielle kunders betalingsmønster med vores unikke betalingsoversigt.
  • Vær opdateret på de kunder som højst sandsynligt ikke betaler deres næste regning.

 

Nysgerrig? Vil du høre mere eller har du spørgsmål?