Kreditvurdering af virksomheder og privatpersoner

Værdifuld økonomisk viden om både kunder og leverandører

kom i gang Prøv gratis i 5 dage
check_fat_green.png

Få indblik i dine kunders økonomiske sitaution

check_fat_green.png

Undgå kredittab og lange inkassosager

check_fat_green.png

Få opdateret kreditinformationer på verdensplan

Tag et grundigt kredittjek af dine kunder

Tag et grundigt kredittjek af dine kunder

I økonomi- og salgsafdelingen handler det om at træffe de rigtige beslutninger – hver gang. En forkert vurdering af en kundes betalingsevne kan koste mange penge på bundlinjen. Hver eneste dag oplever utrolig mange virksomheder likviditetsproblemer, og har du ikke en struktureret politik for din kreditgivning risikerer du lange inkassosager og tab af udestående.

Husk derfor altid at tage pulsen på dine kunders økonomi og tjek, om de er registrerede som dårlige betalere, inden du yder dem kredit. På den måde undgår du at indgå samarbejdsaftaler for efterfølgende at skulle erfare, at din kunde ikke er i stand til at betale den fremsendte faktura.

I Bisnode har vi samlet alle tilgængelige informationer om personers og virksomheders økonomi, så uanset om du vil tjekke kreditrapporter, regnskaber, nøgletal, kreditrating, betalingsanmærkninger eller noget helt sjette, så har vi oplysningerne - både på danske personer og virksomheder men også globalt.

Gør kreditprocessen så nem og ligetil som muligt

Gør kreditprocessen så nem og ligetil som muligt

Effektivisering af kreditbeslutninger med relevante data

  • Træf kreditbeslutninger på baggrund af pålidelige data, og vær sikker på, at du altid er klædt rigtigt på i forhold til at yde kunderne den optimale kredit.
  • Få overblik over eksisterende og potentielle kunders betalingsmønster med vores unikke betalingsoversigt.
  • Vær opdateret på de kunder som højst sandsynligt ikke betaler deres næste regning.
Kundecase

sergel reagerer så snart, der er ændringer i deres kunders økonomi

Selv kunder, der har eksisteret i årevis, kan pludselig få betalingsproblemer, og har du ikke sat processer op, som advarer dig i en sådan situation, kan du risikere at tabe rigtig mange penge. Hos Sergel arbejdes der proaktivt med kreditdata, så de altid har overblik over kundernes økonomiske situation og kreditrisici.

Læs mere

Bliv klogere på vores løsninger om kreditvurderinger

aaa-logotyp.png

Hvordan sikrer du, at du altid er klædt ordentligt på til at kreditvurdere en kunde korrekt? Virksomheders økonomiske situation ændrer sig konstant, så det er med at være velinformeret for at undgå at tabe penge på dårlige betalere.

Hvilke betalingsbetingelser skal jeg give til en ny kunde? Hvordan holder jeg styr på mine nuværende kundernes kreditværdighed? Det er bare nogle, at de spørgsmål, vi kan hjælpe med at give svar på, ved at give dig helt unik viden om kundernes kreditværdighed.

Tusindevis af virksomheder anvender dagligt vores kreditvurderingssystem til at træffe hurtige, lønsomme og smarte beslutninger. Vi sætter karakterer på en virksomheds kreditværdighed. Træfsikkerheden med vores kreditratingsystem hjælper dig med at sige ja til forretninger og nej til tab. Kreditratingen er baseret på oplysninger fra blandt andre Erhvervs- & Selskabsstyrelsen og CVR-registret. Bedømmelsen bliver beregnet ud fra flere end 2.400 beslutningsregler.

AAA kreditratingmodellen hjælper med at optimere din kreditvurdering og træffe sikre og proaktive beslutninger. Ratingen er centrum for vores kreditvurderingsystemer og ved at bruge det som platform i din forretning, kan du både håndtere nye kunder effektivt og handle på de negative ratingvurderinger med eksisterende kunder, der måtte komme.

Læs mere om vores kreditrating produkter

Mange personer låner penge uhæmmet, selvom de er bevidste om, at de ikke får betalt deres regninger. Andre personer er simpelthen bare dårlige til at få deres udestående betalt til tiden. Har du styr på hvem de personer er? Ofte er de svære at spotte, og derfor er det en rigtig god ide at tage et baggrundstjek på potentielle kunder, før du yder dem kredit.

Med et hurtigt tjek i vores Debitor Register kan du hurtigt få svar på, om en given person er en dårlig betaler og har betalingsanmærkninger. Det gør det let for dig at acceptere eller afslå en kunde, der ønsker at betale med faktura. 

Læs mere om Debitor Registret her

Opdaterede kreditinformationer hjælper dig med at træffe daglige kreditbeslutninger, analysere en virksomheds økonomiske styrke og opdage nye forretningsmuligheder.

Vores oplysninger om både virksomheder og privatpersoner er altid dagsaktuelle. Vi tilbyder alt lige fra hurtigt overblik over kreditrating og scoring til komplette kreditanalyser om hele din kundeportefølje. Og vi leverer informationerne, som det fungerer bedst for dig. Enten kan du selv hente dem via online portaler, få tilsendt data løbende eller få integreret informationer ind i dine interne systemer.

DB_WWN Logo_Pantone Center.png

Gennem vores partnerskab med Dun & Bradstreet tilbyder vi kreditoplysninger og rapporter, uanset hvor i verden dine kunder og leverandører befinder sig. Pålidelige oversigter over en virksomheds forretning, lønsomhed og økonomiske stabilitet kan være et afgørende beslutningsgrundlag for den enkelte virksomheds fremtidige forretninger.

Du får viden og adgang til:

  • Risikovurdering
  • Kundernes og leverandørernes betalingsevne
  • Økonomiske data og analyser
  • Rådgivning i forhold til nye forretningsmuligheder

 

Læs mere her

Vil du vide mere om vores kreditvurderinger?

Udfyld venligst nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

webform Block

Nysgerrig på mere? eller har du spørgsmål?