Compliance 

Overhold lovgivningen og undgå dårlig omtale

Kom i gang
checkmark.svg

Beskyt din virksomhed ved at overholde lovgivningen

checkmark.svg

Få et klart billede af, hvem du handler med og undgå dårlig omtale

checkmark.svg

Tag altid et grundigt baggrundstjek på dine relationer

Følg lovgivningen og undgå at udsætte din forretning for dårlig omtale

Følg lovgivningen og undgå at udsætte din forretning for dårlig omtale

Arbejder du i en virksomhed med værdier som: troværdighed, pålidelighed, sikkerhed, og er du en del af en større international koncern, så er compliance et område, som er nødvendigt at forholde sig til.

At være Compliant betyder, at du som virksomhed har fastlagt nogle processer og retningslinjer for at sikre at overholde de krav og regulativer, der findes.

Fx kræver lovgivningen, at finansielle institutioner og virksomheder skal kontrollere, om deres kunder er politisk eksponerede personer, og om kunderne er registreret på sanktionslister fx i forbindelse med hvidvaskning af penge og terrorisme. Der er ikke et lovkrav mod, at virksomheder ikke må indgå forretning med politiske eksponerede personer, men der er påbud om, at skulle være opmærksom herpå og forholde sig aktivt til den relation, man indgår i. Anderledes er det med personer, som er noteret på sanktionslister og derfor har forbindelse til fx hvidvaskning af penge og terrorisme - her siger lovgivningen, at det ikke er tilladt at indgå samarbejdsaftaler.

Bisnodes Compliance løsninger giver dig mulighed for nemt og hurtigt at tage de væsentligste forbehold, når det gælder om at overholde love, regler og etiske standarder. Compliance løsningerne er et effektivt værktøj til at reducere risikoen for økonomiske tab som følge af manglende overholdelse af lovgivningen.

Tag også gerne et kig på vores compliance paper og bliv klogere på, hvad compliance er.

Compliance paper

Overhold gældende love og regler

Overhold gældende love og regler

Pas på dit omdømme og undgå bedrageri

  • Beskyt din virksomhed ved at holde et vågent øje med lovgivningen og branchespecifikke regelssæt
  • Tag hurtige og sikre beslutninger, fordi du ved, at din virksomhed efterlever alle gældende krav og specifikationer
  • Strømlin processer for overholdelse af global lovgivning og vær dermed være den foretrukne leverandør på tværs af landegrænser
Tjek dine relationer på tværs af alle lande i verden

Tjek dine relationer på tværs af alle lande i verden

Tjek alle dine internationale samarbejdspartneres baggrund, inden du indgår aftaler med dem

  • Opret effektive arbejdsgange for global screening af PEP, sanktions- og adverse medialister.
  • Træf sikre kreditbeslutninger takket være verificering mod verdens største virksomhedsdatabase med 265 mio. virksomheder.
  • Sørg for at kende dem, virksomheden gør forretninger med, uanset hvor i verden kunderne og leverandørerne befinder sig.

Få adgang til systemer, hvor du kan:

  • Tjekke virksomheders ejerstruktur og finde frem til de reelle ejere af virksomhederne - du får det fulde overblik over forgreninger i virksomhedens ejerstruktur.
  • Tage et baggrundstjek på de personer og virksomheder, du har forretningsforbindelser med - du undgår at skabe relation til personer, som er politisk eksponerede, og som kan findes på sanktionslister.

Bisnodes Identification and Screening er til dig, som har brug for at finde frem til, hvem der står bag de virksomheder, du samarbejder med. Og som vil have et grundigt baggrundstjek af de virksomheder og personer, du har en relation med - så du sikrer, at de ikke på nogen måde er korrupte, socialt uansvarlige eller politisk eksponerede.

Læs mere om Bisnode Identification & Screening

Få adgang til systemer, hvor du kan:

  • Tage et baggrundstjek på de personer og virksomheder, som du har forretningsforbindelser med - du undgår at skabe relation til personer, som er politisk eksponerede, og som kan findes på sanktionslister

Bisnodes Screening er til dig, som allerede kender de reelle ejere af de virksomheder, du samarbejder med. Du mangler blot et værktøj, hvor du får mulighed for at tjekke, om personerne kan sættes i forbindelse med korruption, socialt uansvarlighed, eller om de er politisk eksponerede.

Læs mere om Bisnode screening

\

Kom godt i gang med Compliance

Ring til os

Ring til os

Få kontaktet

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

PEP og AML på 3 minutter

Få et hurtigt overblik over de nye compliance direktiver

Læs mere