Automatiserede kreditbeslutninger

Sig ja til de rigtige kunder og nej til de forkerte
kom i gang
check-mark-blue.png

Træf hurtige, ensartede og pålidelige beslutninger vedrørende kundernes kredit

check-mark-blue.png

Fokusér tiden på de kunder, der har styr på økonomien og kan betale til tiden

check-mark-blue.png

Gør det nemt for alle i virksomheden at kreditvurdere kunderne korrekt

Effektivisér dine kreditprocesser og gør dem forståelige for alle i virksomheden

Effektivisér dine kreditprocesser og gør dem forståelige for alle i virksomheden

Mange virksomheder ser alene kreditrisiko som noget negativt, men formår du at have det rette beslutningsgrundlag og den rette indgangsvinkel til din risikofordeling, kan det fører til hurtigere beslutninger og mere omsætning. Det betyder også, at du kan slippe for at centralisere alle kreditbeslutninger til én eller nogle få personer i kreditafdelingen. Ved i stedet at fokusere på at få overblik over risikoen og gøre kreditvurderingen nem og forståelig for alle, kan I arbejde sammen på tværs af afdelinger om at yde kunderne den helt rigtige kredit.

Med datadrevne beslutninger der træffes ud fra tydeligt definerede parametre, kan du effektivisere kreditbeslutningen, og alle medarbejdere i virksomheden får den samme forudsætning for at træffe de rigtige beslutninger. Når sagsbehandlingstiden reduceres med op til 90 %, er der desuden mulighed for at sige ja til et større antal kunder. Derfor er det vigtigt at arbejde med risici og løbende optimére på, hvordan flowet vedrørende kreditbeslutninger gøres automatisk.

Tidseffekten i automatiserede kreditbeslutninger
Et nemt regnestykke: hvis du gennemfører 15.000 manuelle kreditvurderinger om året, så tager det ca. 2.500 timer (10 min. pr. styk). Hvis du derimod får opsat et automatisk kreditbeslutningsgrundlag med en automatisk godkendelsesgrad på 80%, sparer du mindst 2.000 timer eller 1 mio. kroner.

I Dun & Bradstreet har vi den viden om både virksomheder og privatpersoners økonomi og betalingsevne, der skal til for, at du kan få effektiviseret og automatiseret dine beslutningsprocesser. 

Vækst din virksomhed med de rigtige kreditbeslutninger

Vækst din virksomhed med de rigtige kreditbeslutninger

Føl dig tryg med automatiserede løsninger

  • Godkend flere kunder hurtigere og vækst din forretning gennem underbyggede kreditbeslutninger.
  • Vær hele tiden sikker på, at den rigtige beslutning træffes takket være løbende opdateringer.
  • Kom hele vejen omkring kunden og brug kun tid på de kunder, som har en sund økonomi.
Effektivisering og forenkling af kreditprocessen

Effektivisering og forenkling af kreditprocessen

Frigiv tid og ressourcer i organisationen

  • Gør kreditvurderingen nem og ligetil og gør det nemt for alle medarbejdere at kredittjekke kunder - det gør oplevelsen bedre for både kunder og medarbejdere.
  • Opsæt selve beslutningsgrundlaget for, hvornår en kunden skal ydes kredit baseret på de informationer, som er særligt væsentlige for din forretning.
  • Uddeleger beslutninger i organisationen og frigiv ressourcer i kreditafdelingen.
Optimér kreditbeslutningerne ud fra dine behov

Optimér kreditbeslutningerne ud fra dine behov

Kreditvurdering - tilpasset kredithåndtering til din virksomhed

  • Få specialdesignet en kreditvurderingsløsning der er baseret på din eksisterende kreditpolitik eller få en standard beslutningsmodel.
  • Få integreret vigtige kreditinformationer direkte ind i din virksomheds system og håndtér alle kreditbeslutninger i dit eget interface.
  • Vær sikker på at alle kreditvurderinger er konsekvente og ensartede, uanset hvem der foretager dem.
Kundecase

OK har stor succes med automatiseret kreditstyring

I OK har vi implementeret helt nye processer for oprettelse af kunder og for kreditvurdering baseret på data fra Bisnode. Det har vi gjort for at forbedre hele vores datakvalitet og for at sikre, at vi altid har de nyeste og mest korrekte informationer om vores kunder og deres økonomiske situation.

Læs mere

Nysgerrig? Vil du høre mere eller har du spørgsmål?

Vores løsninger specialdesignes og tilpasses efter dine specifikke forudsætninger og krav. Ud fra din eksisterende kreditpolitik hjælper vi dig med at træffe ensartede og konsekvente beslutninger om den fremadrettede kreditvurdering. Vi kan integrere alle informationer ind i dine egne systemer, og på den måde håndterer du og dine kolleager alle kreditbeslutninger direkte i jeres normale interface.

Vores automatiserede kreditløsninger kan specialdesignes, så beslutningsreglerne tilpasses efter din kreditpolitik. Baseret på udvalgte parametre som fx kreditrating, kreditmax, virksomhedens størrelse, virksomhedens selskabsform, udvalgte nøgletal osv., kan vi hjælpe dig med at opsætte og designe en kreditvurderingsmodel, som gør din kreditvurdering ensartet og forståelig for alle i virksomheden. Baseret på de økonomiske informationer, som er vigtige for dig, definerer vi unikke beslutningsregler, så I altid har de bedste forudsætninger for at kreditvurdere en kunde korrekt.

aaa-logotyp.png

Hvordan sikrer du, at du altid er klædt ordentligt på til at kreditvurdere en kunde korrekt? Virksomheders økonomiske situation ændrer sig konstant, så det er med at være velinformeret for at undgå at tabe penge på dårlige betalere.

Hvilke betalingsbetingelser skal jeg give til en ny kunde? Hvordan holder jeg styr på mine nuværende kundernes kreditværdighed? Det er bare nogle, at de spørgsmål, vi kan hjælpe med at give svar på, ved at give dig helt unik viden om kundernes kreditværdighed.

Tusindevis af virksomheder anvender dagligt vores kreditvurderingssystem til at træffe hurtige, lønsomme og smarte beslutninger. Vi sætter karakterer på en virksomheds kreditværdighed. Træfsikkerheden med vores kreditratingsystem hjælper dig med at sige ja til forretninger og nej til tab. Kreditratingen er baseret på oplysninger fra blandt andre Erhvervs- & Selskabsstyrelsen og CVR-registret. Bedømmelsen bliver beregnet ud fra flere end 2.400 beslutningsregler.

AAA kreditratingmodellen hjælper med at optimere din kreditvurdering og træffe sikre og proaktive beslutninger. Ratingen er centrum for vores kreditvurderingsystemer og ved at bruge det som platform i din forretning, kan du både håndtere nye kunder effektivt og handle på de negative ratingvurderinger med eksisterende kunder, der måtte komme.

Læs mere om vores kreditløsninger

Mange personer låner penge uhæmmet, selvom de er bevidste om, at de ikke får betalt deres regninger. Andre personer er simpelthen bare dårlige til at få deres udestående betalt til tiden. Har du styr på hvem de personer er? Ofte er de svære at spotte, og derfor er det en rigtig god ide at tage et baggrundstjek på potentielle kunder, før du yder dem kredit.

Med et hurtigt tjek i vores Debitor Register kan du hurtigt få svar på, om en given person er en dårlig betaler og har betalingsanmærkninger. Det gør det let for dig at acceptere eller afslå en kunde, der ønsker at betale med faktura. 

LÆS MERE OM DEBITOR REGISTRET HER