Data om landbrug

Kom hele vejen rundt om landmanden og få viden om hans besætning, landbrugsarealer og eventuel landbrugsstøtte.

kom i gang
Kom hele vejen rundt om landmanden

Kom hele vejen rundt om landmanden

Er landbrugsbedrifter et interessant marked for dig? Og ønsker du mere viden om dine kunders besætning og landbrugsarealer? NN Markedsdata har viden om samtlige danske landbrugsbedrifter. Få identificeret relevante kundeemner og få samtidig beriget eksisterende kundedata med nyttige landbrugsinformationer. Med grundig viden om din målgruppe styrer du dine kampagner i den rigtige retning. En god kampagne bliver som bekendt først til en stor succes, når målgruppen er nøje udvalgt.

Forestil dig dette: 
Du vil gerne i dialog med alle de landmænd, der avler malkekvæg og har en besætning på over 100 kvæg. Samtidig vil du gerne kontakte de landmænd, som minimum har 50 hektar landbrugsjord.

Præcis de landmænd kan vi hjælpe dig med at finde. Vi kombinerer landbrugsdata med vores erhvervsdata, og outputtet bliver værdifuld viden om den enkelte landmand og hans besætning – vi kan endda komme helt ned på den enkelte dyreart.

 • Få detaljeret viden om alle danske landmænd
 • Skab indsigt i eksisterende og potentielle kunders besætninger
 • Segmenter og målret marketingkampagner og få højere afkast
 • Få et unikt branchekendskab og brug viden til at skabe den rette dialog
 • Effektiviser din salgstid og brug kun tiden på de rette kunder
Intelligent segmentering baseret på landbrugsdata

Intelligent segmentering baseret på landbrugsdata

Landbrugsbedrifter er ofte enkeltmandsvirksomheder, som har begrænset oplysningspligt. Derfor kan det være svært at finde informationer på bedrifterne.

Vi hjælper dig med viden om: 

 • Landbrugsarealer
 • Landbrugsstøtte
 • Besætningsstørrelse
 • Kontaktoplysninger

Vi tager altid udgangspunkt i dine behov og sammensætter en løsning, der tilgodeser de dataønsker du har. Bisnode kan levere data til opslag, eller vi kan integrere med dine egne systemer.

Kundecase

Linds ved præcis, hvem deres kunder er

"Det er virkelig værdifuld viden for os i vores salgsapproach at kende til den enkelte landmand og hans besætning. Vi tilpasser nemlig vores dialog og vores indgangsvinkel til kunderne baseret på den baggrundsviden, Bisnode leverer til os. Blandt andet segmenterer vi alle vores nyhedsbrevsmodtagere ud fra hvilken type besætning, de har."

Læs mere

Kom i gang med landsbrugdata

Ring til os +45 7022 0410

webform Block

Nysgerrig på mere? eller har du spørgsmål?

Få relevante og topaktuelle nyheder om trends, tendenser og nye tiltag fra dataverdenen.

Hver måned beriger vi dig med spændende datanyheder, analyser om erhvervslivet og de danske forbrugere, og du bliver samtidig den første til at få besked, når vi holder nye events og kurser.

 • Dataanalyser
 • Tips & Tricks
 • Forbrugertrends
 • .. og meget meget mere!

Vil du modtage nyheder fra Bisnode?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få relevante og topaktuelle nyheder om trends, tendenser og nye tiltag fra dataverdenen.

Bisnodes databeskyttelsespolitik
Fortroligheden og integriteten af dine personlige oplysninger er af særlig interesse for Bisnode. Vi behandler derfor dine oplysninger omhyggeligt og i overensstemmelse med lovbestemmelserne om databeskyttelse. Vi anvender udelukkende de data, der leveres af dig, med det formål at sende dig vores nyhedsbrev. Nyhedsbrevet sendes ud én gang om måneden og du kan til hver en tid afmelde dig direkte i nyhedsbrevet.

Læs mere om vores databeskyttelsespolitik