Find en liste over virksomheder i Danmark

Få den bedste forudsætning for dine salgs- og marketingaktiviteter med adgang til Danmarks bedste virksomhedsdatabase med værdifulde informationer samtlige virksomheder i Danmark.
Prøv gratis i 7 dage

Ja, jeg vil gerne prøve gratis

Lister over virksomheder i Danmark

Leder du efter danske virksomheder til fx. mødebooking, ringelister, emner, segmentering eller leads? Få de bedste muligheder for at få success med dine kampagner, kold canvas kald, mødebooking, kreditvurderinger og meget mere til alle danske virksomheder. 

Med adgang til vores liste over danske virksomheder, får du blandt andet disse fordele:

  • Find nemt store danske firmaer og små danske virksomheder til dine kampagner
  • Segmentér din liste over danske virksomheder ud fra branche, antal ansatte, geografi, osv. 
  • Find en liste over virksomheder, der ligner de kunder du allerede har
  • Monitorér danske virksomheder og personer, og få løbende opdateringer direkte via e-mail
  • Få indsigt i den økonomiske situation på de danske virksomheder, du har som kunder, samarbejdspartnere og leverandører, og optimer kreditvurderinger
 
BP1-02.png

Få overblikket over virksomheder i dit nærområde

Dette segmenteringsværktøj har værdifulde informationer om både små danske virksomheder, mellemstore danske virksomheder og store danske firmaer, så du kan finde oplysninger på lige netop den virksomhed i Danmark eller dit nærområde, som passer til dine søgekriterier.

Ved at anvende væktøjets segmenteringskriterier, kan du finde frem til lige netop de danske virksomheder som giver mening at kontakte i jeres salgs- og marketingaktiviteter. Du kan finde detaljeret information om samtlige danske virksomheder og deres beslutningstagere. Dette inkluderer blandt andet oplysninger om danske firmaers regnskabtal i op til 5 år tilbage samt oplysninger om eksportmarked, ejer, dattervirksomheder, ledelse og bestyrelse, regnskabstal og, ikke mindst, komplette årsregnskaber.

Udfyld formularen ovenfor og få adgang til løsningen, som har informationer om mere end 800.000 virksomheder og deres beslutningstagere helt gratis i 7 dage. 

Prøv gratis

 

"Ved hjælp af Bisnodes segmenteringsværktøj kan vi med nogle meget specifikke kriterier finde frem til præcis de virksomheder, som vi gerne vil i dialog med."

Kåre S. M. Breinholt, Erhvervsdirektør, Arbejdernes Landsbank

Virksomheder der anvender Bisnode

Vi har kunder i alle størrelser og i alle brancher

Hvem er Bisnode?

 

Vores kernekompetence og passion er at skabe værdifuld viden for dig baseret på forrretnings-, kredit- og marketinginformation af højeste kvalitet og derved gøre det lettere for dig at tage smarte beslutninger. Vi er  i alt 2.100 eksperter fordelt på kontorer i 18 lande. Vores fælles mål er at omdanne data, så det skaber værdi for dig og din forretning. Vi har i samarbejde med vores strategiske  partner Dun & Bradstreet adgang til alverdens forskellige datakilder på tværs af landegrænser, hvilket giver os de bedste muligheder for at levere netop den viden, du står og mangler.  

Bisnode Danmark består af det tidligere NN Markedsdata, Soliditet, Greens, Infodirekt og ejer desuden Debitor Registret.