Skaf nye leads med fyldestgørende ringelister

Ja, jeg vil gerne prøve gratis

Ønsker du den bedste forudsætning for dine ringelister, kampagner, canvaskald og mødebooking?

Få adgang til Danmarks bedste virksomhedsdatabase med information om flere end 930.000 danske virksomheder og deres beslutningstagere.

Du får adgang til detaljeret information og kontaktinfo på samtlige virksomheder i Danmark, som du kan bruge i dine salgs- og marketingaktiviteter. Opret effektive segmenterings-kriterier for at finde frem til præcis de virksomheder, der passer ind i målgruppem.

Når du har fundet frem til de virksomheder, som du ønsker at kontakte, kan du eksportere dem i en Excel fil og arbejde med emnerne i en samlet ringeliste. 

BP-målgruppesøgning.png

Skaf nye leads med fyldestgørende ringelister

Leder du efter stærke leads til en ringeliste til telefonsalg, mødebooking eller andre lignende salgs- og marketingaktiviteter, kan du opnå mange fordele ved at anvende Bisnode til at indsamle leads. Frem for at købe en ringeliste, som er sammensat af en anden virksomhed, kan du nemt lave din egen ringeliste ud fra din virksomheds segmenteringskriterier. På den måde får du en liste over emner, som alle sammen opfylder dine kriterier, så du er sikker på, at du og dine medarbejdere undgår at bruge tid på leads, som ikke er relevante for din virksomhed.

BP1-02.png

Segmentér markedet ud fra branche, ansatte og geografi

Med Bisnode kan du segmentere alle danske virksomheder ud fra en lang række søgekriterier, så du nemt kan finde frem til den eller de virksomheder der passer ind i din målgruppe. Du kan blandt andet segmentere målgruppen til din ringeliste ud fra demografiske data som:

  • Branche
  • Nøgletal
  • Antal ansatte
  • Selskabsform
  • Geografi
  • Og mange flere

Du kan naturligvis også vælge at kan kombinere disse. Med de mange segmenteringsmuligheder gør Bisnode det nemt for dig at kombinere på kryds og tværs, så du kan finde frem til virksomheder, der lever op til lige netop den kombination af kriterier, som du har opsat for dine ringelister. Leder du efter information på en bestemt virksomhed eller beslutningstager, kan du gennem en simpel søgefunktion fremfinde lige præcis den information, du har brug for.

Derudover får du adgang til detaljeret information om virksomhederne, som du kan bruge til at udfylde din ringeliste med relevant information om dine emner, som kan hjælpe dig med at udføre for eksempel telefonsalg eller mødebooking mere effektivt. 

Prøv Bisnode gratis

BP5-risk.png

Brug dybdegående information, og undgå dårlige betalere på din ringeliste

Når virksomheder udarbejder ringelister til salgs- og marketingaktiviteter, er formålet, som oftest, først og fremmest at fremfinde emner, som er relevante for det produkt eller den service, der sælges. En anden vigtig detalje, som er væsentlig at skaffe information om, inden du som virksomhed indgår eksempelvis kreditaftaler med kunder, er kundens kreditværdighed. I den forbindelse giver Bisnode også adgang til dybdegående økonomiske informationer, og Bisnodes anbefalede kreditmaksimum, som tilsammen gør jeres kreditvurderingsproces både mere simpel og mere sikker.