Find virksomheder i Odense og på Fyn

Få den bedste forudsætning for dine salgs- og marketingaktiviteter med adgang til Danmarks bedste virksomhedsdatabase over virksomheder i I Odense og på Fyn.
Prøv gratis i 7 dage

Ja, jeg vil gerne prøve gratis

Find nemt information om virksomheder i Odense og på Fyn

Med adgang til Danmarks bedste emnedatabase får du detaljeret information om alle virksomheder i Odense og på Fyn. Det gælder uanset, om du leder efter en mindre IT-virksomhed i Odense, alle store virksomheder i Odense by eller små virksomheder på Fyn. Med en simpel eller segmenteret søgning, får du adgang til oplysninger om fynske virksomheders ejere, eksportmarked, datterselskaber, bestyrelse, regnskabstal og meget mere. 

  • Du får dybdegående og omfattende information om fynske virksomheder i høj kvalitet
  • Du kan monitorere specifikke personer og virksomheder i Odense og på Fyn, og få besked direkte via e-mail, når der sker en ændring på den virksomhed, kunde, konkurrent eller leverandør, som du overvåger.
  • Du kan nedsætte risikoen for at tabe penge på dårlige betalere med et nemt overblik over kunder og samarbejdspartneres kreditværdighed, så du hurtigt kan reagere, hvis de forbindes med risici.
BP1-02.png

Find nemt virksomheder på Fyn i din målgruppe

Der er mange åbenlyse fordele ved at anvende Bisnode når du skal finde specifikke leads til dine kampagner. Find præcis de informationer du mangler om de virksomheder i Odense eller omegn, som du søger. Spar den den tid, du ellers ville have brugt på at lede manuelt. 
 
Du kan nem segmentere dine søgninger og finde leads, der passer ind i dine specifikke kriterier. Det kan være simple søgninger på fx demografi eller geografi som ”alle virksomheder på Fyn”, eller det kan være kombinationer som ”IT-virksomheder i Odense”, ”store virksomheder i Odense med mere end 80 ansatte” eller andre søgekriterier, som du måtte have.

Ønsker du adgang til information om virksomheder i Odense og på Fyn, kan du prøve Bisnode Profiler gratis i 7 dage, inden du beslutter dig. 

Prøv Bisnode gratis

"Ved hjælp af Dun & Bradstreets (Bisnodes) segmenteringsværktøj kan vi med nogle meget specifikke kriterier finde frem til præcis de virksomheder, som vi gerne vil i dialog med."

Kåre S. M. Breinholt, Erhvervsdirektør, Arbejdernes Landsbank

Virksomheder der anvender Dun & Bradstreet

Vi har kunder i alle størrelser og i alle brancher

Hvem er Dun & Bradstreet

 

Dun & Bradstreet er som en af verdens førende data- og analysevirksomheder med til at sikre, at virksomheder over hele verden kan træffe intelligente beslutninger, der fører til vækst og bedre performance. Dun & Bradstreets dataløsninger hjælper virksomheder med at øge omsætningen, reducere omkostninger, minimere tab og accelerere deres forretning. Siden 1841 har både store og små virksomheder brugt Dun & Bradstreets lokale og globale dataløsninger og kompetencer til at identificere nye vækstmuligheder og opbygge et stærkt økonomisk fundament.

Dun & Bradstreet ejer Bisnode Danmark A/S, som består af Debitor Registret og det tidligere NN Markedsdata, Soliditet, Greens og Infodirekt.