Find virksomheder i Odense og på Fyn

Få den bedste forudsætning for dine salgs- og marketingaktiviteter med adgang til Danmarks bedste virksomhedsdatabase over virksomheder i I Odense og på Fyn.
Prøv gratis i 7 dage

Ja, jeg vil gerne prøve gratis

Find nemt information om virksomheder i Odense og på Fyn

Med adgang til Danmarks bedste emnedatabase får du detaljeret information om alle virksomheder i Odense og på Fyn. Det gælder uanset, om du leder efter en mindre IT-virksomhed i Odense, alle store virksomheder i Odense by eller små virksomheder på Fyn. Med en simpel eller segmenteret søgning, får du adgang til oplysninger om fynske virksomheders ejere, eksportmarked, datterselskaber, bestyrelse, regnskabstal og meget mere. 

  • Du får dybdegående og omfattende information om fynske virksomheder i høj kvalitet
  • Du kan monitorere specifikke personer og virksomheder i Odense og på Fyn, og få besked direkte via e-mail, når der sker en ændring på den virksomhed, kunde, konkurrent eller leverandør, som du overvåger.
  • Du kan nedsætte risikoen for at tabe penge på dårlige betalere med et nemt overblik over kunder og samarbejdspartneres kreditværdighed, så du hurtigt kan reagere, hvis de forbindes med risici.
BP1-02.png

Find nemt virksomheder på Fyn i din målgruppe

Der er mange åbenlyse fordele ved at anvende Bisnode når du skal finde specifikke leads til dine kampagner. Find præcis de informationer du mangler om de virksomheder i Odense eller omegn, som du søger. Spar den den tid, du ellers ville have brugt på at lede manuelt. 
 
Du kan nem segmentere dine søgninger og finde leads, der passer ind i dine specifikke kriterier. Det kan være simple søgninger på fx demografi eller geografi som ”alle virksomheder på Fyn”, eller det kan være kombinationer som ”IT-virksomheder i Odense”, ”store virksomheder i Odense med mere end 80 ansatte” eller andre søgekriterier, som du måtte have.

Ønsker du adgang til information om virksomheder i Odense og på Fyn, kan du prøve Bisnode Profiler gratis i 7 dage, inden du beslutter dig. 

Prøv Bisnode gratis

"Ved hjælp af Bisnodes segmenteringsværktøj kan vi med nogle meget specifikke kriterier finde frem til præcis de virksomheder, som vi gerne vil i dialog med."

Kåre S. M. Breinholt, Erhvervsdirektør, Arbejdernes Landsbank

Virksomheder der anvender Bisnode

Vi har kunder i alle størrelser og i alle brancher

Hvem er Bisnode?

 

Vores kernekompetence og passion er at skabe værdifuld viden for dig baseret på forrretnings-, kredit- og marketinginformation af højeste kvalitet og derved gøre det lettere for dig at tage smarte beslutninger. Vi er  i alt 2.100 eksperter fordelt på kontorer i 18 lande. Vores fælles mål er at omdanne data, så det skaber værdi for dig og din forretning. Vi har i samarbejde med vores strategiske  partner Dun & Bradstreet adgang til alverdens forskellige datakilder på tværs af landegrænser, hvilket giver os de bedste muligheder for at levere netop den viden, du står og mangler.  

Bisnode Danmark består af det tidligere NN Markedsdata, Soliditet, Greens, Infodirekt og ejer desuden Debitor Registret.