Søg

Find kreditrating, regnskaber og nøgletal på alle virksomheder i Norden.

Prøv Bisnode RiskGuardian Suite gratis i 30 dage.
Prøv gratis i 30 dage Få en pris der passer til jeres behov

Ja, jeg vil gerne prøve gratis

Få info om dine kunders og leverandørers betalingsevne, og undgå at tabe penge på dårlige betalere.

 • Tjek kunder og konkurrenters nøgletal og regnskaber
 • Skræddersy din kreditgivning ud fra Bisnodes anbefalede kreditmax og kreditrating
 • Find kontaktoplysninger på alle Nordiske virksomheder
 • Import egne kunder og føj dem alle til overvågning
 • Kom nemt og hurtigt i gang - få fuld adgang til løsningen i dag

I vores løsning Bisnode RiskGuardian suite får du et meget præcis overblik over dine kunder, konkurrenters og leverandørers økonomi og kreditværdighed gennem de seneste 5 års nøgletal, regnskaber, deres nuværende kreditrating og meget mere.

RGS_4.png

Tjek nøgletal & find regnskab på kunder og konkurrenter

Med adgang til Nordens bedste kreditplatform, hjælper Bisnode RiskGuardian Suite dig med at finde information om alle Nordiske virksomheder. Står du og mangler et CVR-nummer på en bestemt virksomhed eller har du brug for at se et regnskab? Eller vil du gerne kunne tjekke, hvordan dine kunder og konkurrenter klarer sig økonomisk? Så kan du trygt og roligt anvende Bisnodes virksomhedsdatabase.

Prøv gratis

RGS_3.png

Få den nyeste viden om alle virksomheder i Norden, og se deres virksomhedsregnskab

Regnskaber, nøgletal, CVR-numre, virksomhedsinformation – alle de informationer finder du i vores løsning Bisnode RiskGuardian Suite. Vi har samlet al den nyeste viden om alle virksomheder i Norden, inklusiv deres nyeste virksomhedsregnskab. Her kan du altså finde information om alle dine kunder, konkurrenter og samarbejdspartnere.

Bisnode RiskGuardian er din genvej til viden, som er guld værd. Uanset om du arbejder i salg- og marketing, kundeservice eller i økonomiafdelingen er der brug for opdateret viden om kunderne og markedet, og det kan ofte være nyttigt at se regnskaber på kunder, konkurrenter eller samarbejdspartnere. Alle de informationer finder du nemt med få klik i vores virksomhedsdatabase.

"Vi er altid er opdateret på vores kunders kreditværdighed. Vi får fx besked, hvis der sker negative ændringer i vores kunders rating, hvis de er ved at gå konkurs, eller hvis der foreligger nye regnskabstal. Det medvirker til, at vi proaktivt kan igangsætte indsatser overfor de kunder, som potentielt set ikke vil betale deres næste regning."

Leo Drejer, Kreditchef, OK

Se regnskab, nøgletal og kreditratings på dine kunder og konkurrenter

Prøv Bisnode RiskGuardian Suite gratis og få adgang til kvalitetsdata om alle Nordiske virksomheder. Prøveadgangen giver dig mulighed for at:

 • Se regnskab på kunder og konkurrenter
 • Finde 5 års virksomhedsregnskaber og nøgletal
 • Se kreditmax og kreditrating på alle virksomheder
 • Finde nye kunder ud fra brancher og virksomhedsstørrelser
 • Skabe overblik over virksomheders ejerforhold og koncernstruktur
 • Overvåge virksomheder og beslutningstagere
 • Tjekke dine kunders og konkurrenters økonomi

Virksomheder der anvender Bisnode

Vi har kunder i alle størrelser og i alle brancher

Hvem er Bisnode?

Vores kernekompetence og passion er at skabe værdifuld viden for dig baseret på forrretnings-, kredit- og marketinginformation af højeste kvalitet og derved gøre det lettere for dig at tage smarte beslutninger. Vi er  i alt 2.100 eksperter fordelt på kontorer i 18 lande. Vores fælles mål er at omdanne data, så det skaber værdi for dig og din forretning. Vi har i samarbejde med vores strategiske  partner Dun & Bradstreet adgang til alverdens forskellige datakilder på tværs af landegrænser, hvilket giver os de bedste muligheder for at levere netop den viden, du står og mangler.

Bisnode Danmark består af det tidligere NN Markedsdata, Soliditet, Greens, Infodirekt og ejer desuden Debitor Registret.

Prøv gratis i 5 dage

Få en pris på RiskGuardian Suite

Få en pris på RiskGuardian Suite som er tilpasset jeres virksomheds behov og ønsker. For at kunne beregne den bedste pris, vil vi bl.a. gerne vide hvor antal brugere der skal kobles på aftalen.

Udfyld venligst formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt med en pris.

Læs vores Privacy Policy