Find regnskaber og nøgletal på alle virksomheder i Danmark

Prøv Bisnode Navne & Numre® Erhverv gratis i 5 dage

Prøv gratis i 5 dage Få en pris der passer jeres behov

Ja, jeg vil gerne have en gratis prøveadgang

Få info om dine kunders og leverandørers betalingsevne, og undgå at tabe penge på dårlige betalere.

  • Tjek kunder og konkurrenters nøgletal og regnskaber
  • Skræddersy din kreditgivning ud fra Bisnodes anbefalede kreditmax og kreditrating
  • Find kontaktoplysninger på alle danske virksomheder
  • Import egne kunder og føj dem alle til overvågning
  • Kom nemt og hurtigt i gang - få fuld adgang til løsningen i dag

I vores løsning Bisnode Navne & Numre® Erhverv får du et meget præcis overblik over dine kunder, konkurrenters og leverandørers økonomi og kreditværdighed gennem de seneste 5 års nøgletal, regnskaber, deres nuværende kreditrating og meget mere.

"Vi er altid er opdateret på vores kunders kreditværdighed. Vi får fx besked, hvis der sker negative ændringer i vores kunders rating, hvis de er ved at gå konkurs, eller hvis der foreligger nye regnskabstal. Det medvirker til, at vi proaktivt kan igangsætte indsatser overfor de kunder, som potentielt set ikke vil betale deres næste regning."

Leo Drejer, Kreditchef, OK

Virksomheder der anvender Bisnode

Vi har kunder i alle størrelser og i alle brancher

Hvem er Bisnode?

Vores kernekompetence og passion er at skabe værdifuld viden for dig baseret på forrretnings-, kredit- og marketinginformation af højeste kvalitet og derved gøre det lettere for dig at tage smarte beslutninger. Vi er  i alt 2.100 eksperter fordelt på kontorer i 18 lande. Vores fælles mål er at omdanne data, så det skaber værdi for dig og din forretning. Vi har i samarbejde med vores strategiske  partner Dun & Bradstreet adgang til alverdens forskellige datakilder på tværs af landegrænser, hvilket giver os de bedste muligheder for at levere netop den viden, du står og mangler.

Bisnode Danmark består af det tidligere NN Markedsdata, Soliditet, Greens, Infodirekt og ejer desuden Debitor Registret.

Prøv gratis i 5 dage