Udfyld formularen og kom i gang med det samme

*Når du bestiller en prøveadgang til Navne & Numre® Erhverv, tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev. Du vil ca. en gang om måneden modtage tips og gode råd om, hvordan data skaber værdi på tværs af afdelinger og indsatsområder. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Find regnskaber og nøgletal på alle virksomheder i Danmark

    Tjek kunder og konkurrenters nøgletal og regnskaber

    Skræddersy din kreditgivning ud fra Bisnodes anbefalede kreditmax og kreditrating

    Find kontaktoplysninger på alle danske virksomheder

    Import egne kunder og føj dem alle til overvågning

    Kom nemt og hurtigt i gang - få fuld adgang til løsningen i dag

 

I vores løsning Bisnode Navne & Numre® Erhverv får du et meget præcis overblik over dine kunder, konkurrenters og leverandørers økonomi og kreditværdighed gennem de seneste 5 års nøgletal, regnskaber, deres nuværende kreditrating og meget mere.

Modulerne Salg/ Marketing & Økonomi/ Regnskab

Eksempel på layout af hitliste

Løsningen virker selvfølgelig på alle platforme og enheder

1 /3

Virksomheder der anvender Bisnode

Vi har kunder i alle størrelser og i alle brancher

Hvem er Bisnode?

Vores kernekompetence og passion er at skabe værdifuld viden for dig baseret på forrretnings-, kredit- og marketinginformation af højeste kvalitet og derved gøre det lettere for dig at tage smarte beslutninger. Vi er  i alt 2.100 eksperter fordelt på kontorer i 18 lande. Vores fælles mål er at omdanne data, så det skaber værdi for dig og din forretning. Vi har i samarbejde med vores strategiske  partner Dun & Bradstreet adgang til alverdens forskellige datakilder på tværs af landegrænser, hvilket giver os de bedste muligheder for at levere netop den viden, du står og mangler.

Bisnode Danmark består af det tidligere NN Markedsdata, Soliditet, Greens, Infodirekt og ejer desuden Debitor Registret.