kreditvurder dine kunder og leverandører 

Nem kreditvurdering af alle virksomheder i Danmark

Få en pris der passer jeres behov

Udfyld formularen og kom i gang med det samme

*Når du bestiller en prøveadgang til Navne & Numre® Erhverv, tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev. Du vil ca. en gang om måneden modtage tips og gode råd om, hvordan data skaber værdi på tværs af afdelinger og indsatsområder. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs hvordan vi håndterer dine personoplysninger her.

Bisnode Navne & Numre® Erhverv

    Undgå at tabe penge på dårlige betalere
    Skræddersy din kreditgivning ud fra Bisnodes anbefalede kreditmax
    Se kreditrating på alle virksomheder i Danmark
     Se nøgletal & regnskaber for de seneste fem år
    Importer egne kunder og føj dem alle til overvågning

 

Med Bisnode Navne & Numre® Erhverv får du den bedste forudsætning for at vurdere dine kunders fremtidige betalingsevne med en kreditrating, og samtidig kan du altid følge med i deres nuværende økonomi gennem de nyeste regnskaber og nøgletal. Tilpas din kreditgivning efter kundens økonomiske situation og undgå tab på dårlige betalere.

Det er nemt, hurtigt og ligetil, og du kan komme i gang på få minutter. 

Få en pris der passer jeres behov

 

Modulerne Salg/ Marketing & Økonomi/ Regnskab

Eksempel på layout af hitliste

Løsningen virker selvfølgelig på alle platforme og enheder

1 /3

Virksomheder der anvender Bisnodes løsninger

Vi har kunder i alle størrelser og i alle brancher

Hvem er Bisnode?

 

Vores kernekompetence og passion er at skabe værdifuld viden for dig baseret på forrretnings-, kredit- og marketinginformation af højeste kvalitet og derved gøre det lettere for dig at tage smarte beslutninger. Vi er  i alt 2.100 eksperter fordelt på kontorer i 18 lande. Vores fælles mål er at omdanne data, så det skaber værdi for dig og din forretning. Vi har i samarbejde med vores strategiske  partner Dun & Bradstreet adgang til alverdens forskellige datakilder på tværs af landegrænser, hvilket giver os de bedste muligheder for at levere netop den viden, du står og mangler.  

Bisnode Danmark består af det tidligere NN Markedsdata, Soliditet, Greens, Infodirekt og ejer desuden Debitor Registret.