Find virksomheder i København og på Sjælland

Få den bedste forudsætning for dine salgs- og marketingaktiviteter med adgang til Danmarks bedste virksomhedsdatabase over virksomheder i København og omegn.
Prøv gratis i 7 dage

Ja, jeg vil gerne prøve gratis

Find virksomheder i København og på Sjælland

Få den bedste forudsætning for dine salgs- og marketingaktiviteter med adgang til Danmarks bedste database over virksomheder i København og omegn. Med Bisnode kan du fx både finde frem til alle IT-virksomheder i København, produktionsvirksomheder på Sjælland, eller du kan lave bredere søgninger på fx. små eller store virksomheder i København.

  • Segmenter markedet ud fra branche, ansatte, geografi mv., og få adgang til virksomheder i København eller på Sjælland, der passer ind i jeres målgruppe
  • Søg direkte efter navne på virksomheder i København og find kontaktinfo på beslutningstagere
  • Importer lister over virksomheder, som du allerede har i dit kundekartotek, og find selskaber i København, som ligner dine eksisterende kunder
  • Se ejerforhold, datterselskaber, ledelse, bestyrelse, regnskabstal og årsregnskaber.
BP1-02.png

Få den information, du skal bruge, om selskaber i København

Bisnode profiler er Danmarks bedste virksomhedsdatabase og indeholder informationer om samtlige virksomheder i København og resten af Danmark. Det er det ideelle værktøj til at finde relevant information om virksomheder i jeres målgruppe til Jeres salgs- og marketingaktiviteter. 

Du får også muligheden for at undgå tab på dårlige betalere - med nye mere dybdegående økonomiske informationer om dine kunder og samarbejdspartnere er du meget bedre stillet i jeres kreditvuderingsprocess. Få nemt overblik over et firmas kreditværdighed ved hjælp af Bisnodes anbefalelde kreditmaksimum samt risikofordelingen på branche, kommune- og regionniveau. Du får altså nu et meget bedre overblik over din økonomiske risiko.

BP-målgruppesøgning.png

Målgruppesøgning & segmentering af leads

Med adgang til samtlige virksomheder i København og på Sjælland, får du også værdifulde oplysninger, som du blandt andet kan bruge til at danne det bedste udgangspunkt for dine kampagner, mødebooking, telemarketing eller kreditvurderinger af potentielle kunder og samarbejdspartnere.

Ønsker du adgang til information om virksomheder i København og på Sjælland, kan du prøve Bisnode Profiler gratis i 7 dage, inden du beslutter dig. 

Prøv Bisnode gratis

"Ved hjælp af Bisnodes segmenteringsværktøj kan vi med nogle meget specifikke kriterier finde frem til præcis de virksomheder, som vi gerne vil i dialog med."

Kåre S. M. Breinholt, Erhvervsdirektør, Arbejdernes Landsbank

Virksomheder der anvender Bisnode

Vi har kunder i alle størrelser og i alle brancher

Hvem er Bisnode?

 

Vores kernekompetence og passion er at skabe værdifuld viden for dig baseret på forrretnings-, kredit- og marketinginformation af højeste kvalitet og derved gøre det lettere for dig at tage smarte beslutninger. Vi er  i alt 2.100 eksperter fordelt på kontorer i 18 lande. Vores fælles mål er at omdanne data, så det skaber værdi for dig og din forretning. Vi har i samarbejde med vores strategiske  partner Dun & Bradstreet adgang til alverdens forskellige datakilder på tværs af landegrænser, hvilket giver os de bedste muligheder for at levere netop den viden, du står og mangler.  

Bisnode Danmark består af det tidligere NN Markedsdata, Soliditet, Greens, Infodirekt og ejer desuden Debitor Registret.