Undgå at give kredit til kunder, der ikke kan betale

Via Debitor Registret giver vi vores kunder adgang til at tjekke betalingsanmærkninger på privatpersoner og virksomheder i Danmark

Nysgerrig? Vil du høre mere eller har du spørgsmål?

Få hurtigt og nemt et overblik over om dine kunder er registreret som dårlige betalere 

Coronakrisen har sat sine spor i Danmark, og det er er derfor vigtigere end nogensinde at have styr på sine kunder. Ved indgåelse af aftaler med nye kunder, tilbyder vi dig muligheden for at lave et tjek i Bisnodes skyldnerregister Debitor Registret. Her vil du få et overblik over kundes økonomiske situation, og dermed undgå at give kredit til en ny kunde, som ikke kan betale.

Når kundeforholdet er etableret, og der er et løbende kreditforhold, kan du lægge kunden til overvågning i Bisnodes monitoreringsløsning, som automatisk holder dig opdateret og dermed hjælper dig med at minimere risikoen for tab på dine eksisterende kunder i Danmark.

Når dine kunder er lagt til overvågning, modtager du automatisk en besked, hver gang der sker ændringer i din database. Skulle en af dine kunder blive registreret i DBR, har du mulighed for at ændre på de kreditvilkår, kunden har fået eller helt stoppe med at yde kredit. Du får besked om betalingsanmærkninger og besked, når en af dine kunder har skiftet navn, adresse, flyttet ud af landet, gået bort eller gået konkurs.

Læs mere om hvad Bisnode ellers kan hjælpe din virksomhed med i kreditgivningsprocessen

Har dine kunder betalingsanmærkninger?

Det er administrativt tungt og dyrt at tabe penge på dårlige betalere. Uanset om du handler med andre virksomheder eller privatforbrugere, så er det en god ide at tage dine forbehold, før du yder kredit. 

Det er let og simpelt at tjekke, om dine kunder er registreret i vores skyldnerregister – efter kun få klik, har du værdifuld viden om kunden. Derfor kan du tage den helt rigtige beslutning om, hvilken kreditpolitik der skal benyttes overfor lige præcis denne kunde.

Læs mere om vores KreditTjek  Køb KreditTjek

Med et porteføljetjek får du gennemgået den del af din kundedatabase, som du har et kreditforhold til. Du får identificeret de kunder, som er registreret som dårlige betalere. De kunder vil derefter have en markering på sig som indikerer, at de har betalingsanmærkninger.

Læs mere om PorteføljeTjek her

Overvåg dine kunder & leverandører

Bisnode Data & Kredit Monitoring holder automatisk din kundedatabase opdateret og hjælper dig med at minimere risikoen for tab på dine kunder og leverandører i Danmark.

Når først dine kunder og leverandører er lagt til overvågning, modtager du automatisk besked, hver gang der sker ændringer i din database. Skulle en af dine kunder få en betalingsanmærkning, har du mulighed for at ændre på de kreditvilkår, kunden har fået eller helt stoppe med at yde kredit. Du får foruden besked om betalingsanmærkninger og besked, når en af dine kunder skifter navn, adresse, flytter ud af landet, går bort eller går konkurs m.m.

Læs mere om Data & Kredit Monitorering 

Virksomheder der arbejder datadrevet

Vi har kunder i alle størrelser og i alle brancher

Hvem er Bisnode?

 

Bisnode er Europas største leverandør af smart data og dataanalyse. Vi lever af at transformere og strukturere data, så vores kunder kan træffe de rigtige beslutninger. Vores kernekompetence og passion er at skabe værdifuld viden for dig baseret på forrretnings-, kredit- og marketinginformation af højeste kvalitet og derved gøre det lettere for dig at tage smarte beslutninger. Vi er i alt 2.100 eksperter fordelt på kontorer i 18 lande. Vores fælles mål er at omdanne data, så det skaber værdi for dig og din forretning.

Vi har i samarbejde med vores strategiske partner Dun & Bradstreet adgang til alverdens forskellige datakilder på tværs af landegrænser, hvilket giver os de bedste muligheder for at levere netop den viden, du står og mangler.  

Bisnode Danmark består af det tidligere NN Markedsdata, Soliditet, Greens, Infodirekt og ejer desuden skyldnerregistret Debitor Registret.