Opret ringelister ud fra branche, geografi, ansatte, økonomi og meget mere 

Prøv gratis - kom i gang med det samme

Med vores løsning har du adgang til hurtigt og let at lave lister over virksomheder i specifikke byer eller emnelister over virksomheder i specifikke brancher.

 Prøv gratis i 5 dage

   
Find nye kunder, der ligner dem du allerede har   Segmenter ud fra branche, ansatte, geografi, økonomi m.m.   Find kontaktinfo på alle virksomheder og beslutningstagere
         
   
Eksporter din målgruppe til excel og arbejd med emnerne som ringeliste   Se rating og anbefalet kreditmax   Find nye kunder indenfor din målgruppePrøv vores branche- og virksomhedssøgninger 5 dage gratis!

Udfyld formularen og kom i gang med det samme

Ja, jeg vil gerne prøve gratis

"Ved hjælp af Dun & Bradstreets (Bisnode) segmenteringsværktøj kan vi med nogle meget specifikke kriterier finde frem til præcis de virksomheder, som vi gerne vil i dialog med."

Kåre S. M. Breinholt, Erhvervsdirektør, Arbejdernes Landsbank

Hvem er Dun & Bradstreet?

 

Dun & Bradstreet er som en af verdens førende data- og analysevirksomheder med til at sikre, at virksomheder over hele verden kan træffe intelligente beslutninger, der fører til vækst og bedre performance. Dun & Bradstreets dataløsninger hjælper virksomheder med at øge omsætningen, reducere omkostninger, minimere tab og accelerere deres forretning. Siden 1841 har både store og små virksomheder brugt Dun & Bradstreets lokale og globale dataløsninger og kompetencer til at identificere nye vækstmuligheder og opbygge et stærkt økonomisk fundament.

Dun & Bradstreet ejer Bisnode Danmark A/S, som består af Debitor Registret og det tidligere NN Markedsdata, Soliditet, Greens og Infodirekt.