Opret ringelister ud fra branche, geografi, ansatte, økonomi og meget mere 

Prøv gratis - kom i gang med det samme

Med Bisnodes løsning har du adgang til hurtigt og let at lave lister over virksomheder i specifikke byer eller emnelister over virksomheder i specifikke brancher.

 Prøv gratis i 5 dage

   
Find nye kunder, der ligner dem du allerede har   Segmenter ud fra branche, ansatte, geografi, økonomi m.m.   Find kontaktinfo på alle virksomheder og beslutningstagere
         
   
Eksporter din målgruppe til excel og arbejd med emnerne som ringeliste   Se rating og anbefalet kreditmax   Find nye kunder indenfor din målgruppePrøv Bisnodes branche- og virksomhedssøgninger 5 dage gratis!

Udfyld formularen og kom i gang med det samme

Ja, jeg vil gerne prøve gratis

"Ved hjælp af Bisnodes segmenteringsværktøj kan vi med nogle meget specifikke kriterier finde frem til præcis de virksomheder, som vi gerne vil i dialog med."

Kåre S. M. Breinholt, Erhvervsdirektør, Arbejdernes Landsbank

Hvem er Bisnode?

 

Vores kernekompetence og passion er at skabe værdifuld viden for dig baseret på forrretnings-, kredit- og marketinginformation af højeste kvalitet og derved gøre det lettere for dig at tage smarte beslutninger. Vi er  i alt 2.100 eksperter fordelt på kontorer i 18 lande. Vores fælles mål er at omdanne data, så det skaber værdi for dig og din forretning. Vi har i samarbejde med vores strategiske  partner Dun & Bradstreet adgang til alverdens forskellige datakilder på tværs af landegrænser, hvilket giver os de bedste muligheder for at levere netop den viden, du står og mangler.  

Bisnode Danmark består af det tidligere NN Markedsdata, Soliditet, Greens, Infodirekt og ejer desuden Debitor Registret.