Find virksomheder i Aarhus og Midtjylland

Få den bedste forudsætning for dine salgs- og marketingaktiviteter med adgang til Danmarks bedste virksomhedsdatabase over virksomheder i Aarhus og Midtjylland.
Prøv gratis i 7 dage

Ja, jeg vil gerne prøve gratis

Find virksomheder i Aarhus og Midtjylland

Søger du det bedste værktøj til at finde virksomheder i Aarhus og Midtjylland? Stop med led! Bisnode profiler er Danmarks bedste virksomhedsdatabase med adgang til beslutningstagere og virksomheder i Aarhus, Midtjylland og resten af Danmark.

Du kan nemt søge efter virksomheder fordelt på brancher, ejere, ansatte, geografi mm., og få værdifuld information omkring ejerforhold, datterselskaber, bestyrelser, nøgletal, årsregnskaber og meget mere.

  • Find information om samtlige IT-virksomheder i Århus, produktionsvirksomheder i Midtjylland eller andre typer af både små, mellemstore og store virksomheder i Århus eller resten af landet.
  • Med vores målgruppesøgninger og segmenteringkriterier kan du hurtigt finde de virksomheder der passer til søge efter dine behov, eller du kan søge på helt specifikke virksomheder eller virksomhedsejere
  • Få indblik i information om små og store virksomheder i Aarhus og Danmarks økonomiske situation, så du nemt kan få overblik over kunder og samarbejdspartneres kreditværdighed.
BP1-02.png

Få nem adgang til værdifulde leads og virksomheder i Aarhus

Optimer dine salgs- og marketingaktiviteter, og find frem til helt præcis de virksomheder i Aarhus og Midtjylland, som du ønsker at indgå dialog med, og som passer ind i din målgruppe.

Ønsker du adgang til værdifuld information om virksomheder i Århus og Midtjylland, kan du prøve Bisnode Profiler gratis i 7 dage, inden du beslutter dig. 

Prøv Bisnode gratis

"Ved hjælp af Bisnodes segmenteringsværktøj kan vi med nogle meget specifikke kriterier finde frem til præcis de virksomheder, som vi gerne vil i dialog med."

Kåre S. M. Breinholt, Erhvervsdirektør, Arbejdernes Landsbank

Virksomheder der anvender Bisnode

Vi har kunder i alle størrelser og i alle brancher

Hvem er Bisnode?

 

Vores kernekompetence og passion er at skabe værdifuld viden for dig baseret på forrretnings-, kredit- og marketinginformation af højeste kvalitet og derved gøre det lettere for dig at tage smarte beslutninger. Vi er  i alt 2.100 eksperter fordelt på kontorer i 18 lande. Vores fælles mål er at omdanne data, så det skaber værdi for dig og din forretning. Vi har i samarbejde med vores strategiske  partner Dun & Bradstreet adgang til alverdens forskellige datakilder på tværs af landegrænser, hvilket giver os de bedste muligheder for at levere netop den viden, du står og mangler.  

Bisnode Danmark består af det tidligere NN Markedsdata, Soliditet, Greens, Infodirekt og ejer desuden Debitor Registret.