Compliance

Effektiv overholdelse af lovgivningen

Sørg for at din virksomhed efterlever de regler og krav, der er i din branche

Med nye, mere omfattende og stadig skiftende regler på markedet, er det en udfordring at identificere og kontrollere risici på en effektiv måde. Men det ændrer ikke på, hvor vigtigt det er at tjekke op på de parter, du indgår samarbejdsaftaler med. Forretning med den forkerte modpart kan indebære store finansielle risici og negativ omtale. Så arbejder du i en virksomhed med værdier som: troværdighed, pålidelighed, sikkerhed, og er du en del af en større international koncern, så er compliance et område, som er nødvendigt at forholde sig til. Tag et kig på vores compliance løsninger og få inspiration til, hvordan du undgår at gøre forretning med de forkerte modparter.

Hos Bisnode arbejder vi hver dag med løsninger, som hjælper dig med at sikre at din virksomhed arbejder struktureret med compliance ved blandt andet at forebygge samarbejde med personer, der kan sættes i relation til hvidvask af penge og finansiering af terrorisme. Uanset om du gør forretninger i Danmark, Norden eller resten af verden, hjælper vi dig med at overholde etiske standarder og med at undgå samarbejdsaftaler, der kan skade din virksomheds omdømme. Med de helt rette data kan du nemlig lave et grundigt baggrundstjek af dine relationer og derved mindske dine økonomiske risici.

Har din virksomhed fokus på compliance? Bliv inspireret af hvordan du kan få adgang til viden som gør dig mere compliant - læs endelig vores artikler, nyheder og analyser inden for området.

Vil du modtage nyheder fra Bisnode?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få relevante og topaktuelle nyheder om trends, tendenser og nye tiltag fra dataverdenen.

Bisnodes databeskyttelsespolitik
Fortroligheden og integriteten af dine personlige oplysninger er af særlig interesse for Bisnode. Vi behandler derfor dine oplysninger omhyggeligt og i overensstemmelse med lovbestemmelserne om databeskyttelse. Vi anvender udelukkende de data, der leveres af dig, med det formål at sende dig vores nyhedsbrev. Nyhedsbrevet sendes ud én gang om måneden og du kan til hver en tid afmelde dig direkte i nyhedsbrevet.

Læs mere om vores databeskyttelsespolitik