Søg

OBS: Bisnodes modul til Microsoft Dynamics NAV er oprindelig et NN Markedsdata produkt, og derfor vil mange af funktionerne og søgemulighederne i NAV modulet hedde noget med NN / NN Markedsdata. Dette bliver lavet om ved de kommende opdateringer.

Ved køb af Bisnodes modul og webservice til Microsoft Dynamics NAV tilkøbes support og vedligehold.

Support og vedligeholdelse af webservice til Microsoft Dynamics NAV omfatter følgende:

  • Opdatering af modulet til nye versioner.
  • Support i forbindelse med opsætning af modul.
  • Udfordringer der skyldes Bisnodes modul.

Officielt supporterer Bisnode ikke modulet efter det 4. leveår. Men vi vil naturligvis gerne give et uforpligtende tilbud på en specifik supportopgave, hvis du har et modul, der er ældre end 4 år. Herudover yder de fleste af vores NAV forhandlere fortsat support og hjælp med moduler efter år 4.

Support og vedligeholdelse omfatter ikke:

  • Support på versioner ældre end fire år fra release datoen.
  • Problemstillinger som ikke er relaterede til eller skyldes Bisnodes modul. Igangsættes undersøgelse af en problemstilling i samarbejde med Bisnodes 2. level support (modul samarbejdspartner), og det herefter konstateres, at problemstillingen ikke er relateret til eller skyldtes Bisnodes modul, afholdes denne omkostning af kunden. Bisnode er pligtig til at oplyse kunden om udfordringer, der skal håndteres af 2. level support forud for videregivelse af sagen.

Udviklings roadmap

Nedenfor kan du se vores roadmap for vores udviklingstiltag til Dynamics NAV modulerne.

NAV roadmap.png

Vil du modtage nyheder fra Bisnode?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få relevante og topaktuelle nyheder om trends, tendenser og nye tiltag fra dataverdenen.

Bisnodes databeskyttelsespolitik
Fortroligheden og integriteten af dine personlige oplysninger er af særlig interesse for Bisnode. Vi behandler derfor dine oplysninger omhyggeligt og i overensstemmelse med lovbestemmelserne om databeskyttelse. Vi anvender udelukkende de data, der leveres af dig, med det formål at sende dig vores nyhedsbrev. Nyhedsbrevet sendes ud én gang om måneden og du kan til hver en tid afmelde dig direkte i nyhedsbrevet.

Læs mere om vores databeskyttelsespolitik