velkommen til bisnode for udviklere

Vi er den førende udbyder af data og analyser i Europa. Vores API'er giver dig mulighed for nemt at få adgang til vores data og integrere data og indsigt i dine egne systemer.

Se vores faq for udviklere værd at vide

Integrationsløsninger

Få mere effektive forretningsprocesser med forretningskritisk data på ét sted

Med Bisnodes integrationsløsninger kan du koble din kundeinformation sammen med Bisnodes kredit- og forretningsinformation. Du kan integrere produkter såsom kreditoplysninger, kreditbeslutninger, overvågningstjenester og vores tjenester til kundeemnesøgning. På den måde samles forretningskritisk information på et og samme sted. Resultatet bliver, at virksomhedens beslutningstagere får kontrol, et optimalt overblik og en effektiv forretningsproces.

At integrere Bisnodes produkter indebærer, at du på en enkel måde og i standardiseret format (XML), kan hente din ønskede information. Du kan endda læse den ind jeres eget system efter behov. Kommunikationen sker via internettet med hjælp fra WebServices. Bisnode leverer informationen, og du bestemmer hvor og hvordan, den skal lægges ind. Du bestemmer også, hvor tit informationen skal opdateres.

Bisnode sørger for, at du har de rette forudsætninger for hurtigt at kunne komme i gang med integrationsløsningen.

Hvis du allerede er kunde hos Bisnode, kan du tale med din kontaktperson om, hvordan du mest hensigtsmæssigt kan integrere vores kredit- og forretningsinformation i din egen virksomheds systemer.

Hvis du ikke er kunde endnu, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil hellere end gerne fortælle dig om muligheden for at anvende vores integrationsløsninger i din virksomhed.

Bliv klogere på vores API'er

Læs mere om vores API'er nedenfor og kom godt i gang!

... Og vi har endnu mere på vej

Vi har mange flere API'er til både marketing, credit & risk, køretøjsinformation, ejendomsoplysninger osv. Vi arbejder hele tiden på at tilføje flere af dem her på Bisnode Developer. I mellemtiden kan du finde ud af mere ved at browse bisnode.dk eller kontakte os på hej@bisnode.com