Velkommen til Bisnode Developer

Vi er den førende udbyder af data og analyser i Europa. Vores API'er giver dig mulighed for nemt at få adgang til vores data og integrere data og indsigt i dine egne systemer.
Se vores faq for udviklere Kom godt i gang

Integrationsløsninger

Med Bisnodes integrationsløsninger kan du koble din kundeinformation sammen med Bisnodes kredit- og forretningsinformation. Du kan integrere produkter såsom kreditoplysninger, kreditbeslutninger, overvågningstjenester og vores tjenester til kundeemnesøgning. På den måde samles forretningskritisk information på et og samme sted. Resultatet bliver, at virksomhedens beslutningstagere får kontrol, et optimalt overblik og en effektiv forretningsproces.

At integrere Bisnodes produkter indebærer, at du på en enkel måde og i standardiseret format (XML), kan hente din ønskede information. Du kan endda læse den ind jeres eget system efter behov. Kommunikationen sker via internettet med hjælp fra WebServices. Bisnode leverer informationen, og du bestemmer hvor og hvordan, den skal lægges ind. Du bestemmer også, hvor tit informationen skal opdateres.

Hvis du allerede er kunde hos Bisnode, kan du tale med din kontaktperson om, hvordan du mest hensigtsmæssigt kan integrere vores kredit- og forretningsinformation i din egen virksomheds systemer.

Hvis du ikke er kunde endnu, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil hellere end gerne fortælle dig om muligheden for at anvende vores integrationsløsninger i din virksomhed.