Telecom

checkmark.svg

Få værdifuld viden gennem dybdegående analyser

checkmark.svg

Styrk din brancheforståelse med brugerdefinerede løsninger

checkmark.svg

Hold dig informeret om branchen med de nyeste trends

Indsigt i en branche i konstant udvikling

Indsigt i en branche i konstant udvikling

Telebranchen oplever p.t. store forandringer. For at kunne opfylde kundernes forventninger, finde nye indtægtskilder og opretholde konkurrenceevnen bliver mange teleselskaber nødt til at tilpasse deres produkter og kommunikation til kunderne. En forudsætning for det er, at selskabet kan reagere lynhurtigt på ændringer i kundeadfærd og forstå, hvad kunderne efterspørger. Det kræver i stigende grad at man er i stand til at analysere store datamængder og tilpasse sig de fund, der gøres i dataarbejdet. Først når flere forskellige datakilder krydses med hinanden og intern viden mikses med eksterne informationer bliver data rigtig spændende. Det er her du får viden, som kan bruges til at imødekomme kunderne på deres betingelser.

Det kan virke svært og uoverskueligt, når datamængder både bliver mere komplekse. Men med de rette værktøjer og med ny information får du helt nye muligheder. Med knivskarpe analyser og en forståelig visualisering af data får du et stort potentiale for at øge konkurrenceevnen, udvikle innovative produkter samt effektivisere dine salgs- og markedsføringsaktiviteter. Smart data gør det muligt.

real time risikovurdering hos saint gobain 

”Med den strøm vi har af kunder i vores forretning, er det essentielt, at vi har de helt rigtige værktøjer til at hjælpe os med at kreditvurdere vores kunder, så vi ikke mister penge på nye aftaler. Vi har en helt konkret proces for, hvordan nye kunder skal vurderes forud for en aftaleindgåelse - her bruger vi data fra Bisnode.

Læs mere

Vi forstår dine kunder fuldt ud

Find ud af ting, du aldrig troede muligt

Hvordan kan vi vide det?

Vi hjælper gennem hele kunderejsen

Med smart data møder du kunderne i øjenhøjde samtidig med du vækster din bundlinje

Find nye kunder

Smart data kan bruges til mange ting. Blandt andet til at finde og tiltrække nye kunder som er tætte på at træffe en købsbeslutning. Ved at bruge Bisnodes markedsdata og analysemodeller, kan vi hjælpe dig med at finde de bedste og mest potentielle kunder og finde ud af hvornår de er mest tilbøjelige til at købe.

Er du klar til at arbejde datadrevet?

Ring til os

Bliv kontaktet

Øg konverteringen

Smart data kan også bruges til at øge konverteringsraten på dine bedste kunder. Her hjælper vi med at opsætte de kriterierne og processer der er, inden der gives et tilbud til en potentiel kunde. Vi hjælper med at tilpasse dine tilbud til dine forskellige kundesegmenter, og på den baggrund vil du opleve et langt højere ROI. Og ved at kombinere kundens finansielle oplysninger og vores markedsdata for hver af dine potentielle kunder er muligheden for en øget konverteringsrate meget højere.

Er du klar til at arbejde datadrevet?

Ring til os

Bliv kontaktet

Mersalg & vækst

Smart data bruges også til at få indsigt i sin virksomhed i real-time – både om de muligheder for mersalg der måtte være, men også om hændelser hos kunden som ville kunde føre til et ændret niveau af risiko. Ved at integrere vores analyseværktøjer for smart data med dit CRM-system, dit marketing automation program eller salgssupport, kan vi på daglig basis hjælpe med at forudsige dine bedste salgs- og kundeservicemuligheder. Samtidig hjælper vi dig med at håndtere de risici der måtte opstå.

Er du klar til at arbejde datadrevet?

Ring til os

Bliv kontaktet

Tilfredshed & loyalitet

Brug smart data til løbende at overvåge og administrere dine kunderelationer i hele kundes livscyklus. Ved at integrere vores værktøjer for smart data med dit CRM-system, dit system for CX (Customer Experience) eller marketing automation kan vi hjælpe dig med at administrere alle dine kunderrelationer.

Er du klar til at arbejde datadrevet?

Ring til os

Bliv kontaktet

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

Interesser