Telebranchen

Vil du høre mere?

check_fat_green.png

Få værdifuld viden gennem dybdegående analyser

check_fat_green.png

Styrk din brancheforståelse med brugerdefinerede løsninger

check_fat_green.png

Hold dig informeret om branchen med de nyeste trends

Telebranchen oplever p.t. store forandringer. For at kunne opfylde kundernes forventninger, finde nye indtægtskilder og opretholde konkurrenceevnen bliver mange teleselskaber nødt til at tilpasse deres produkter og kommunikation til kunderne.

En forudsætning for dét er, at selskabet kan reagere lynhurtigt på ændringer i kundeadfærd og forstå, hvad kunderne efterspørger. Det kræver i stigende grad, at man er i stand til at analysere store datamængder og tilpasse sig de fund, der gøres i dataarbejdet. Først når flere forskellige datakilder krydses med hinanden og intern viden mikses med eksterne informationer, bliver data rigtig spændende. Det er her du får viden, som kan bruges til at imødekomme kunderne på deres betingelser.

Det kan virke svært og uoverskueligt, når datamængder bliver mere komplekse. Men med de rette værktøjer og med ny information får du helt nye muligheder. Med knivskarpe analyser og en forståelig visualisering af data får du et stort potentiale for at øge konkurrenceevnen, udvikle innovative produkter samt effektivisere dine salgs- og markedsføringsaktiviteter. 

Kundecase

Sergel reagerer så snart, der er ændringer i deres kunders økonomi

Selv kunder, der har eksisteret i årevis, kan pludselig få betalingsproblemer, og har du ikke sat processer op, som advarer dig i en sådan situation, kan du risikere at tabe rigtig mange penge. Hos Sergel arbejdes der proaktivt med kreditdata, så de altid har overblik over kundernes økonomiske situation og kreditrisici.

Læs mere

Lær dine kunder at kende

Find ud af ting, du aldrig ville være muligt

Læs artiklen

Vil du modtage nyheder fra Bisnode?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få relevante og topaktuelle nyheder om trends, tendenser og nye tiltag fra dataverdenen.

Bisnodes databeskyttelsespolitik
Fortroligheden og integriteten af dine personlige oplysninger er af særlig interesse for Bisnode. Vi behandler derfor dine oplysninger omhyggeligt og i overensstemmelse med lovbestemmelserne om databeskyttelse. Vi anvender udelukkende de data, der leveres af dig, med det formål at sende dig vores nyhedsbrev. Nyhedsbrevet sendes ud én gang om måneden og du kan til hver en tid afmelde dig direkte i nyhedsbrevet.

Læs mere om vores databeskyttelsespolitik