International virksomhed

For dig som handler med udlandet

check_fat_green.png

Få værdifuld viden gennem dybdegående analyser

check_fat_green.png

Styrk din brancheforståelse med brugerdefinerede løsninger

check_fat_green.png

Hold dig informeret om branchen med de nyeste trends

Potentiale på tværs af grænserne

Potentiale på tværs af grænserne

I en verden hvor grænserne for handel i stigende grad udviskes, stilles der større krav til at have de rette forudsætninger for at drive en international virksomhed. Med mere fri bevægelse af varer, tjenester og personer kan det være en stor udfordring at forstå kunder og tendenser samt at kunne træffe sikre og risikooptimerede beslutninger. Hvordan skal du fx bedst kunne vurdere, hvilket land der er interessant i forhold til en kommende ekspansion? Hvordan sikrer du som eventuel virksomhedsejer, at du ikke indgår forretninger med politisk eksponerede personer eller risikerer at blive forbundet med ulovlige virksomheder? Hvordan kan du risikovurdere kunder på tværs af landegrænser? At skabe vækst og fremdrift i en international kontekst er på én måde blevet nemmere men samtidig også mere udfordrende.

Når kompleksiteten øges, åbner det samtidig op for nye muligheder. Med adgang til relevant og indsigtsfuld data og de rette værktøjer er der i en verden i forandring og et potentiale for at øge konkurrenceevnen og være et skridt foran. Behandler og anvender du data rigtigt, får du mulighed for at effektivisere dine processer, træffe intelligente forretningsmæssige beslutninger og vælge de rette kunder, leverandører og samarbejdspartnere uanset, hvor i verden de befinder sig. Smart data gør det muligt for dig at opnå vækst på sikker og gennemtænkt måde.

Kundecase

colliers international Har brug for viden om virksomhedernes ejendomme

Vi bruger Navne & Numre® Erhverv fra Bisnode som et vidensværktøj. Løsningen beriger os med information om alle danske virksomheder. Det er bl.a. viden om virksomhedernes ejendomme, der gør, at Navne & Numre® Erhverv også er et brugbart redskab for vores medarbejdere. Vi kan hurtigt lave opslag på virksomheder og se korrekte oplysninger om deres matrikel, bygninger og enheder – viden vi bruger i kommerciel sammenhæng

Læs mere

Vi hjælper gennem hele kunderejsen

Med smart data møder du kunderne i øjenhøjde samtidig med du vækster din bundlinje

Find nye kunder

Smart data kan bruges til mange ting. Blandt andet til at finde og tiltrække nye kunder som er tætte på at træffe en købsbeslutning. Ved at bruge Bisnodes markedsdata og analysemodeller, kan vi hjælpe dig med at finde de bedste og mest potentielle kunder og finde ud af hvornår de er mest tilbøjelige til at købe.

Øg konverteringen

Smart data kan også bruges til at øge konverteringsraten på dine bedste kunder. Her hjælper vi med at opsætte de kriterierne og processer der er, inden der gives et tilbud til en potentiel kunde. Vi hjælper med at tilpasse dine tilbud til dine forskellige kundesegmenter, og på den baggrund vil du opleve et langt højere ROI. Og ved at kombinere kundens finansielle oplysninger og vores markedsdata for hver af dine potentielle kunder er muligheden for en øget konverteringsrate meget højere.

Mersalg & vækst

Smart data bruges også til at få indsigt i sin virksomhed i real-time – både om de muligheder for mersalg der måtte være, men også om hændelser hos kunden som ville kunde føre til et ændret niveau af risiko. Ved at integrere vores analyseværktøjer for smart data med dit CRM-system, dit marketing automation program eller salgssupport, kan vi på daglig basis hjælpe med at forudsige dine bedste salgs- og kundeservicemuligheder. Samtidig hjælper vi dig med at håndtere de risici der måtte opstå.

Tilfredshed & loyalitet

Brug smart data til løbende at overvåge og administrere dine kunderelationer i hele kundes livscyklus. Ved at integrere vores værktøjer for smart data med dit CRM-system, dit system for CX (Customer Experience) eller marketing automation kan vi hjælpe dig med at administrere alle dine kunderrelationer.

Sådan vil PEP & AML
påvirke internationale virksomheder

Få styr på de nye direktiver

Læs mere

Vil du modtage nyheder fra Bisnode?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få relevante og topaktuelle nyheder om trends, tendenser og nye tiltag fra dataverdenen.

Bisnodes databeskyttelsespolitik
Fortroligheden og integriteten af dine personlige oplysninger er af særlig interesse for Bisnode. Vi behandler derfor dine oplysninger omhyggeligt og i overensstemmelse med lovbestemmelserne om databeskyttelse. Vi anvender udelukkende de data, der leveres af dig, med det formål at sende dig vores nyhedsbrev. Nyhedsbrevet sendes ud én gang om måneden og du kan til hver en tid afmelde dig direkte i nyhedsbrevet.

Læs mere om vores databeskyttelsespolitik