Forsikring & Pension

Branchen for forsikring og pension, er som så mange andre klassiske og mere kontroversielle brancher i en forandringsproces, hvor digitalisering, automatisering og kompetenceudvikling spiller en kæmpemæssig rolle. Samtidig står branchen overfor den problematik, at det bliver sværere og sværere at knytte kunderne til et enkelte brand og illoyalitet samt forsikringssvindel er en kæmpe udfordring.

Står du midt i en transformation i branchen?

Det er alt lige fra CFOs til CRM Managers og fra Digital Leads til Dataansvarlige som får en aktiv del i, hvad der venter branchen forude. Skal du skille dig ud i mængden og vinde kundernes opmærksomhed, må du tænke anderledes og være på forkant med forbrugernes behov, adfærd og interesser. Og her kommer data ind i billedet – og Bisnode.

bisnode_data-sources_customers.png

Data og digitalisering er en nødvendighed for at følge udviklingen

Mange af de virksomheder i branchen, som har godt fodfæste i markedet, er i fuld gang med at afprøve og teste nye digitale løsninger og måder at forføre forbrugerne på. Men det kan være svært at finde rundt i alt det data, der hver dag opsamles om kunderne. Der efterlades digitale fodspor i alt, hvad kunderne gør online, og alt det data giver først mening, når det kobles sammen med data fra alle jeres andre kilder og med data fra eksterne kilder.

Få et 365 graders overblik over samtlige af dine kunder

Det, vi oftest ser og hører, når vi er i dialog med beslutningstagere i forsikrings- og pensionsbranchen, er udfordringen med at få et solidt billede af den enkelte kunde – det er svært at følge kunden i hele kunderejsen og endnu sværere er det, at kende hver kundes behov (og helst inden kunden selv kender det). Det handler altså om at skabe relevans og kundeengagement på et helt nyt niveau. Og for at kunne det, er korrekt, struktureret og analyseret data en nødvendighed.

Bisnode er din samarbejdspartner, når det kommer til smart data

I Bisnode har vi specialiseret os i at hjælpe virksomheder i forsikrings- og pensionsbranchen med at omdanne data til brugbar viden, som du kan træffe strategiske forretningsmæssige beslutninger ud fra. Vi hjælper dig med at nedbryde datasiloer på tværs af virksomhedens afdelinger, med at håndtere dine store datamængder og sætte dem i system og med at analysere og vurdere dine data, så du kan kommunikere til de rigtige kunder, på det rigtige tidspunkt, med det rigtige budskab og via den rigtige kanal.

B2C data

  • Omnichannel strategi og eksekvering – dan de rigtige målgrupper og brug de rigtige kommunikationskanaler
  • Arbejd smart med personaer
  • Optimer hele kunderejsen og gentænk dine touch points
  • Arbejd forsvarligt med data og være GDPR compliant
  • Tjek om dine kunder er dårlige betalere via Debitor Registret

 Læs mere om vores B2C markedsføringsprodukter

 

B2B data

  • Arbejd effektivt med leadgenerering og smarte målgrupper
  • Analyser dig frem til uafdækkede områder i markedet og i din portefølje
  • Automatiser dine dataprocesser og arbejd kun med korrekte data
  • Kreditvurder dine kunder på en intelligent måde og optimer din porteføljestyring

Læs mere om vores B2B markedsføringsprodukter

Case

God og proaktiv medlemsservice er i højsædet for PensionDanmark

”For os er det en succes, at vi via vores samarbejde med Bisnode kan komme i dialog med så stor en procentdel af kunder, som ellers ikke ville have hørt fra os"

Læs casen
Vi kommer i dialog med kunder, som ellers ikke ville have hørt fra os

Nysgerrig på mere? eller har du spørgsmål?

Bliv klogere på data