Bank og finanssektoren

Vil du høre mere?

check_fat_green.png

Få værdifuld viden gennem dybdegående analyser

check_fat_green.png

Øg din brancheforståelse med brugerdefinerede løsninger

check_fat_green.png

Hold dig informeret om branchen med de nyeste trends

Banker og pengeinstitutter står lige nu over for store udfordringer. Der kommer hele tiden nye betingelser inden for forskellige områder, og der stilles konstant krav til nye måder at agere på.

Både private og erhvervskunder skifter i stigende grad bank og er ikke lige så loyale, som de var før i tiden. For at skabe tilfredse kunder er det blevet vigtigere end nogensinde før at lytte omhyggeligt til kundernes behov. Ved at gøre det kan kommunikationen effektiviseres og differentieres og kunderne kan blive påvirket på det helt rigtige tidspunkt. Når konkurrencen øges og regler strammes, kræver det samtidig, at serviceniveauet højnes -  der skal leveres højere kvalitet, lidt hurtigere. 

Men med flere udfordringer, kommer der ofte også flere muligheder. Med adgang til relevant data og de rette værktøjer er der potentiale for at øge konkurrenceevnen og være et skridt foran, da du skille dig ud i mængden af udbydere, fordi du taler kundernes sprog. Fokuserer du på at behandle og anvende de store datamængder, du har til rådighed, kan du effektivisere processer, træffe intelligente beslutninger og bruge tiden på de rette kunder. 

Arbejder du i en virksomhed med værdier som troværdighed, pålidelighed, sikkerhed, og er du en del af en større international koncern, så er compliance et område, som er nødvendigt at forholde sig til. Fx kræver lovgivningen, at finansielle institutioner og virksomheder skal kontrollere, om deres kunder er politisk eksponerede personer, og om kunderne er registreret på sanktionslister fx i forbindelse med hvidvaskning af penge og terrorisme. 

Bisnodes Compliance løsninger giver dig mulighed for nemt og hurtigt at tage de væsentligste forbehold, når det gælder om at overholde love, regler og etiske standarder. Compliance løsningerne er et effektivt værktøj til at reducere risikoen for økonomiske tab som følge af manglende overholdelse af lovgivningen.

Compliance

Man skal både overholde loven i forhold til hvidvask af penge, krav til KYC og skatteregler, samtidig med at man øger væksten og effektiviteten og skaber konkurrencefordele. Gennem vores strategiske partner Dun & Bradstreet får du adgang til data og analyser på internationalt niveau.

  • Én datakilde til identifikation, verifikation, screening, overvågning og revision
  • Den mest komplette Ultimate Beneficial Ownership-database, der er på markedet
  • Moderne API'er, for lettere datatilgang og integration

Læs mere

B2C Marketing

Smart data kan bruges til mange ting. Blandt andet til at finde og tiltrække nye kunder som er tætte på at træffe en købsbeslutning. Ved at bruge Bisnodes markedsdata og analysemodeller, kan vi hjælpe dig med at finde de bedste og mest potentielle kunder og finde ud af hvornår de er mest tilbøjelige til at købe.

  • Brug analysedata til at forstå dine kunder og deres behov
  • Effektiv leadgenerering og smart segmentering er vejen frem
  • Sørg for at dine kundedata er opdaterede og korrekte

Læs mere

GDPR

Få samlet og opdateret alle jeres data ét sted og vær på forkant med persondataforordningen. 

  • Sørg for at alle dine kundedata er opdaterede og korrekte på tværs af systemer
  • Spild ikke tid på forældede oplysninger, dubletter og manuelle indtastninger
  • Øg din konverteringsgrad og giv dine kunder den bedste service

Bisnode Consumer Intelligence sikrer at I altid har smarte data lige ved hånden. Ved at kombinerer og forbinde jeres egne data med vores unikkedata samt andre online datakilder får i let et 360 graders overblik over jeres kunder.

Læs mere

Vil du høre mere? Eller har du spørgsmål?

Kundecase

Intelligent opsøgende salg hos arbejdernes landsbank giver pote

Arbejdernes Landsbank er en professionel erhvervsbank, som lægger vægt på personlig, troværdig og kompetent rådgivning. Flere af bankens jyske erhvervscentre bruger data fra Bisnode i deres opsøgende salg. Med adgang til viden om alle danske virksomheder har banken mulighed for at segmentere sig frem til de mest potentielle kunder ud fra en lang række forskellige parametre.

Læs mere