Energi

check_fat_green.png

Få værdifuld viden gennem dybdegående analyser

check_fat_green.png

Styrk din brancheforståelse med brugerdefinerede løsninger

check_fat_green.png

Hold dig informeret om branchen med de nyeste trends

Potentialet i en branche i udvikling

Potentialet i en branche i udvikling

Der sker lige nu store forandringer i energibranchen, og alt tyder på, at det vil fortsætte i de kommende år. Stigende bevægelighed blandt kunderne med hyppig udskiftning af leverandør er et faktum, og snart er alle danskere desuden tvunget til aktivt at vælge elselskab. Når branchen er præget af hård konkurrence og er presset på pris, er det de selskaber, som er nytænkende og varetager kundernes behov, som vil kunne tiltrække nye kunder. I dag konkurrerer elselskaberne om alle kunder, men dem som får succes, er dem, som allerede har indsigt i, hvilke kunder der vil være rentable om nogle år. Ved aktivt at lytte til kunderne opnår du viden om, hvad deres behov er, og det giver dig mulighed for at målrette relevante produkter og kommunikation til forskellige segmenter.

Når branchen både oplever øget konkurrence og væsentlige forandringer, opstår der samtidig nye muligheder. Med adgang til relevant og indsigtsfuld data og med de rette værktøjer er der potentiale for at øge konkurrenceevnen og være et skridt foran konkurrenterne. Når først du begynder at analysere på dine data og får transformeret data om til brugbar viden, kan du øge forståelsen af kunderne og udelukkende fokusere på kunder, som bidrager til vækst - nemlig dem som har en sund økonomi.

Kundecase

ok har stor succes med automatiseret kreditstyring

I OK har vi implementeret helt nye processer for oprettelse af kunder og for kreditvurdering baseret på data fra Bisnode. Det har vi gjort for at forbedre hele vores datakvalitet og for at sikre, at vi altid har de nyeste og mest korrekte informationer om vores kunder og deres økonomiske situation.

Læs mere

Vi hjælper gennem hele kunderejsen

Med smart data møder du kunderne i øjenhøjde samtidig med du vækster din bundlinje

Øg konverteringen

Smart data kan også bruges til at øge konverteringsraten på dine bedste kunder. Her hjælper vi med at opsætte de kriterierne og processer der er, inden der gives et tilbud til en potentiel kunde. Vi hjælper med at tilpasse dine tilbud til dine forskellige kundesegmenter, og på den baggrund vil du opleve et langt højere ROI. Og ved at kombinere kundens finansielle oplysninger og vores markedsdata for hver af dine potentielle kunder er muligheden for en øget konverteringsrate meget højere.

Mersalg & vækst

Smart data bruges også til at få indsigt i sin virksomhed i real-time – både om de muligheder for mersalg der måtte være, men også om hændelser hos kunden som ville kunde føre til et ændret niveau af risiko. Ved at integrere vores analyseværktøjer for smart data med dit CRM-system, dit marketing automation program eller salgssupport, kan vi på daglig basis hjælpe med at forudsige dine bedste salgs- og kundeservicemuligheder. Samtidig hjælper vi dig med at håndtere de risici der måtte opstå.

Tilfredshed & loyalitet

Brug smart data til løbende at overvåge og administrere dine kunderelationer i hele kundes livscyklus. Ved at integrere vores værktøjer for smart data med dit CRM-system, dit system for CX (Customer Experience) eller marketing automation kan vi hjælpe dig med at administrere alle dine kunderrelationer.

Vil du modtage nyheder fra Bisnode?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få relevante og topaktuelle nyheder om trends, tendenser og nye tiltag fra dataverdenen.

Bisnodes databeskyttelsespolitik
Fortroligheden og integriteten af dine personlige oplysninger er af særlig interesse for Bisnode. Vi behandler derfor dine oplysninger omhyggeligt og i overensstemmelse med lovbestemmelserne om databeskyttelse. Vi anvender udelukkende de data, der leveres af dig, med det formål at sende dig vores nyhedsbrev. Nyhedsbrevet sendes ud én gang om måneden og du kan til hver en tid afmelde dig direkte i nyhedsbrevet.

Læs mere om vores databeskyttelsespolitik