Detail

Få flere loyale kunder ved at gøre brug af data

Vil du høre mere?

check_fat_green.png

Få værdifuld viden gennem dybdegående analyser

check_fat_green.png

Øg din brancheforståelse med brugerdefinerede løsninger

check_fat_green.png

Hold dig informeret om branchen med de nyeste trends

Skab langsigtede og succesfulde kunderelationer i detail branchen

Virksomheder inden for detailhandelen har længe arbejdet på at skabe og styrke langsigtede relationer til deres kunder. For at være et skridt foran konkurrenterne - og forbrugerne selv - kræver det, at du lærer dine kunder godt at kende.

Det handler blandt andet om at forstå de eksisterende kunder ud fra et personligt og økonomisk perspektiv men også at kunne visualisere kundens rejse. På den måde får du indsigt i kundernes adfærd og viden om, hvordan du behandler dem bedst, så de bliver loyale kunder. Fx kan du få viden om, hvor mange penge de bruger i en fysisk butik sammenlignet med en netbutik. Ved at kombinere den viden du allerede har om din eksisterende kundeportefølje med eksterne datakilder, kan du få indkredset adfærdsmønstre og tendenser og på den måde udarbejde mere kvalitetssikrede salgsprognoser og tiltrække nye kunder.

Med den kæmpe datamængde om kundernes adfærd, du sikkert har tilgængelig, har du mere information end nogensinde før og dermed også flere muligheder. Gennem adgang til data, relevant indsigt og de rette værktøjer er der for fremtidens detailvirksomhed et stort potentiale for at øge konkurrenceevnen og være et skridt foran.

Ud fra relevante og kombinerede kundedata og Bisnodes smart data, får du mulighed for at udvikle målrettede produkter, effektivere dine salgs- og markedsføringsaktiviteter samt finde frem til nye kundegrupper.

Bisnodes løsning til Lindex' spiller en central rolle i deres økonomiske fremgang

Bisnode gør det let for Lindex at konvertere kunder til kundeklubmedlemmer.

Læs kundecasen
Kundecase

Vi hjælper gennem hele kunderejsen

Med smart data møder du kunderne i øjenhøjde samtidig med du vækster din bundlinje

Find nye kunder

Smart data kan bruges til mange ting. Blandt andet til at finde og tiltrække nye kunder som er tætte på at træffe en købsbeslutning. Ved at bruge Bisnodes markedsdata og analysemodeller, kan vi hjælpe dig med at finde de bedste og mest potentielle kunder og finde ud af hvornår de er mest tilbøjelige til at købe.

Øg konverteringen

Smart data kan også bruges til at øge konverteringsraten på dine bedste kunder. Her hjælper vi med at opsætte de kriterierne og processer der er, inden der gives et tilbud til en potentiel kunde. Vi hjælper med at tilpasse dine tilbud til dine forskellige kundesegmenter, og på den baggrund vil du opleve et langt højere ROI. Og ved at kombinere kundens finansielle oplysninger og vores markedsdata for hver af dine potentielle kunder er muligheden for en øget konverteringsrate meget højere.

Mersalg & vækst

Smart data bruges også til at få indsigt i sin virksomhed i real-time – både om de muligheder for mersalg der måtte være, men også om hændelser hos kunden som ville kunde føre til et ændret niveau af risiko. Ved at integrere vores analyseværktøjer for smart data med dit CRM-system, dit marketing automation program eller salgssupport, kan vi på daglig basis hjælpe med at forudsige dine bedste salgs- og kundeservicemuligheder. Samtidig hjælper vi dig med at håndtere de risici der måtte opstå.

Tilfredshed & loyalitet

Brug smart data til løbende at overvåge og administrere dine kunderelationer i hele kundes livscyklus. Ved at integrere vores værktøjer for smart data med dit CRM-system, dit system for CX (Customer Experience) eller marketing automation kan vi hjælpe dig med at administrere alle dine kunderrelationer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev