Den offentlige sektor

check_fat_green.png

Få værdifuld viden gennem dybdegående analyser

check_fat_green.png

Styrk din brancheforståelse med brugerdefinerede løsninger

check_fat_green.png

Hold dig informeret om branchen med de nyeste trends

Tag de rigtige beslutninger - brug smart data

Tag de rigtige beslutninger - brug smart data

Kommuner og offentlige instanser behandler hver dag spørgsmål, som er afgørende for både privatpersoner og virksomheder. Det kan være om store strategiske investeringer eller beslutninger, som påvirker den enkelte borger. Det, alle spørgsmålene har til fælles, er, at de kræver det rette beslutningsgrundlag for at sikre en pålidelig og retfærdig behandling. Når ledelsen sidder tilbage med vigtige spørgsmål fx omkring udvikling, kræver det ikke bare korrekte fakta men også, at informationer og resultater kan præsenteres på en let forståelig og let tilgængelig måde. For offentligt ansatte er korrekte og velbegrundede beslutningsgrundlag mindst lige så afgørende, da de sager de behandler ofte vedrører borgere og virksomheders fremtid. Netop derfor er det så vigtigt, at de rette arbejdsgange er på plads - der er ikke tid til ressourcespild. Så der er brug for valid og opdateret data i de offentlige instanser, både om borgere, virksomheder og kommunen for at de ansatte kan udføre deres arbejde ordentligt. Og så borgerne og erhvervslivet tilbydes samme service, uanset hvilken sagsbehandler de har.

Samtidig med at sagsbehandling og kommunale beslutninger bliver mere komplekse, bliver der også flere løsninger at vælge imellem. Men med relevant og indsigtsfuld data og de rette værktøjer får du mulighed for at effektivisere dine arbejdsgange og træffe de helt rigtige beslutninger i din sagsbehandling. Smart data gør det muligt for dig at få den bedste forudsætning for at sikre retfærdig behandling for alle parter i kommunen.

Læs meget mere i vores white paper

Kundecase

Aarhus kommune har altid fingeren på pulsen i forhold til erhvervsudviklingen i byen

Målet med den strategiske erhvervsudvikling i Aarhus Kommune er at skabe økonomisk vækst og flere arbejdspladser i kommunen. Vi har hele tiden fingeren på pulsen ved hjælp af Bisnodes månedlige analyser af erhvervsudviklingen i Aarhus.

Læs mere

Vi hjælper gennem hele kunderejsen

Med smart data møder du kunderne i øjenhøjde samtidig med du vækster din bundlinje

Øg konverteringen

Smart data kan også bruges til at øge konverteringsraten på dine bedste kunder. Her hjælper vi med at opsætte de kriterierne og processer der er, inden der gives et tilbud til en potentiel kunde. Vi hjælper med at tilpasse dine tilbud til dine forskellige kundesegmenter, og på den baggrund vil du opleve et langt højere ROI. Og ved at kombinere kundens finansielle oplysninger og vores markedsdata for hver af dine potentielle kunder er muligheden for en øget konverteringsrate meget højere.

Mersalg & vækst

Smart data bruges også til at få indsigt i sin virksomhed i real-time – både om de muligheder for mersalg der måtte være, men også om hændelser hos kunden som ville kunde føre til et ændret niveau af risiko. Ved at integrere vores analyseværktøjer for smart data med dit CRM-system, dit marketing automation program eller salgssupport, kan vi på daglig basis hjælpe med at forudsige dine bedste salgs- og kundeservicemuligheder. Samtidig hjælper vi dig med at håndtere de risici der måtte opstå.

Tilfredshed & loyalitet

Brug smart data til løbende at overvåge og administrere dine kunderelationer i hele kundes livscyklus. Ved at integrere vores værktøjer for smart data med dit CRM-system, dit system for CX (Customer Experience) eller marketing automation kan vi hjælpe dig med at administrere alle dine kunderrelationer.

Vil du modtage nyheder fra Bisnode?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få relevante og topaktuelle nyheder om trends, tendenser og nye tiltag fra dataverdenen.

Bisnodes databeskyttelsespolitik
Fortroligheden og integriteten af dine personlige oplysninger er af særlig interesse for Bisnode. Vi behandler derfor dine oplysninger omhyggeligt og i overensstemmelse med lovbestemmelserne om databeskyttelse. Vi anvender udelukkende de data, der leveres af dig, med det formål at sende dig vores nyhedsbrev. Nyhedsbrevet sendes ud én gang om måneden og du kan til hver en tid afmelde dig direkte i nyhedsbrevet.

Læs mere om vores databeskyttelsespolitik