Bank og finans

checkmark.svg

Få værdifuld viden gennem dybdegående analyser

checkmark.svg

Øg din brancheforståelse med brugerdefinerede løsninger

checkmark.svg

Hold dig informeret om branchen med de nyeste trends

Forstå kunderne og tal deres sprog

Forstå kunderne og tal deres sprog

Banker og pengeinstitutter står lige nu over for store udfordringer. Der kommer hele tiden nye betingelser inden for forskellige områder, og der stilles konstant krav til nye måder at agere på. Både private og erhvervskunder skifter i stigende grad bank og er ikke lige så loyale, som de var før i tiden. For at skabe tilfredse kunder er det blevet vigtigere end nogensinde før at lytte omhyggeligt til kundernes behov. Ved at gøre det kan kommunikationen effektiviseres og differentieres og kunderne kan blive påvirket på det helt rigtige tidspunkt. Når konkurrencen øges og regler strammes, kræver det samtidig, at serviceniveauet højnes -  der skal leveres højere kvalitet, lidt hurtigere. 

Men med flere udfordringer, kommer der ofte også flere muligheder. Med adgang til relevant data og de rette værktøjer er der potentiale for at øge konkurrenceevnen og være et skridt foran, da du skille dig ud i mængden af udbydere, fordi du taler kundernes sprog. Fokuserer du på at behandle og anvende de store datamængder, du har til rådighed, kan du effektivisere processer, træffe intelligente beslutninger og bruge tiden på de rette kunder. Smart data gør det muligt at vinde kundernes interesse.

Kundecase

Intelligent opsøgende salg hos arbejdernes landsbank giver pote

Arbejdernes Landsbank er en professionel erhvervsbank, som lægger vægt på personlig, troværdig og kompetent rådgivning. Flere af bankens jyske erhvervscentre bruger data fra Bisnode i deres opsøgende salg. Med adgang til viden om alle danske virksomheder har banken mulighed for at segmentere sig frem til de mest potentielle kunder ud fra en lang række forskellige parametre.

Læs mere

Vi hjælper gennem hele kunderejsen

Med smart data møder du kunderne i øjenhøjde samtidig med du vækster din bundlinje

Find nye kunder

Smart data kan bruges til mange ting. Blandt andet til at finde og tiltrække nye kunder som er tætte på at træffe en købsbeslutning. Ved at bruge Bisnodes markedsdata og analysemodeller, kan vi hjælpe dig med at finde de bedste og mest potentielle kunder og finde ud af hvornår de er mest tilbøjelige til at købe.

Er du klar til at arbejde datadrevet?

Ring til os

Bliv kontaktet

Øg konverteringen

Smart data kan også bruges til at øge konverteringsraten på dine bedste kunder. Her hjælper vi med at opsætte de kriterierne og processer der er, inden der gives et tilbud til en potentiel kunde. Vi hjælper med at tilpasse dine tilbud til dine forskellige kundesegmenter, og på den baggrund vil du opleve et langt højere ROI. Og ved at kombinere kundens finansielle oplysninger og vores markedsdata for hver af dine potentielle kunder er muligheden for en øget konverteringsrate meget højere.

Er du klar til at arbejde datadrevet?

Ring til os

Bliv kontaktet

Mersalg & vækst

Smart data bruges også til at få indsigt i sin virksomhed i real-time – både om de muligheder for mersalg der måtte være, men også om hændelser hos kunden som ville kunde føre til et ændret niveau af risiko. Ved at integrere vores analyseværktøjer for smart data med dit CRM-system, dit marketing automation program eller salgssupport, kan vi på daglig basis hjælpe med at forudsige dine bedste salgs- og kundeservicemuligheder. Samtidig hjælper vi dig med at håndtere de risici der måtte opstå.

Er du klar til at arbejde datadrevet?

Ring til os

Bliv kontaktet

Tilfredshed & loyalitet

Brug smart data til løbende at overvåge og administrere dine kunderelationer i hele kundes livscyklus. Ved at integrere vores værktøjer for smart data med dit CRM-system, dit system for CX (Customer Experience) eller marketing automation kan vi hjælpe dig med at administrere alle dine kunderrelationer.

Er du klar til at arbejde datadrevet?

Ring til os

Bliv kontaktet

Vil du modtage nyheder fra Bisnode?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få relevante og topaktuelle nyheder om trends, tendenser og nye tiltag fra dataverdenen.