Payment Study 2020

Få indblik i de internationale tendenser i betalingsadfærden.
Download rapporten

Udfyld venligst dine informationer for at hente rapporten

Der er betydelig forskel i betalingsadfærden mellem de forskelilgelande

I denne undersøgelse lavet af vores partner Dun & Bradstreet bliver du klogere på hvilke brancher i hvilke lander der halter efter når det kommer til at betale regningerne til tiden. Undersøgelsen skitserer det internationale billede af betalingsadfærden i 38 lande verden over.

I rapporten kan du bl.a. blive klogere på:

  • Hvor mange virksomheder betaler deres regninger til tiden i de forskellige lande
  • Hvor mange virksomheder betaler regninger efter mere end 90 dage efter forfaldsdatoer
  • Hvilke brancher er de bedste betalere
  • Hvilke brancher er de langsomste betaler
  • Hvordan betalingsadfærden har ændret sig fra 2017-2019
payment-study2020.jpg

Danmark er det bedst betalende land

Resultaterne af undersøgelsen viser, at der er signifikante forskelle i betalingsadfærden mellem landene. Forskellene skyldes for eksempel de forskellige lands reaktioner på makroøkonomiske og globale udfordringer, landets erhvervsstruktur og den økonomiske situation og forskellige virksomhedskulturer.
Ifølge undersøgelsen er de bedste betalere Danmark, Polen og Litauen. De svageste betalere er Bulgarien, Rumænien og Portugal.

Metode

For hvert land blev mønstrene for kommercielle transaktioner analyseret og sammenlignet med tidligere år. De vigtigste informationskilder, der blev brugt i undersøgelsen, er betalingsdata fra D&B.
De 38 markeder i betalingsundersøgelsen er: Østrig, Belgien, Bulgarien, Canada, Kina, Kroatien, Danmark, Egypten, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Hong Kong, Ungarn, Indien, Irland, Israel, Italien, Litauen, Luxembourg, Mexico, Holland, Filippinerne, Polen, Portugal, Rumænien, Rusland, Serbien, Singapore, Slovenien, Spanien, Sverige, Taiwan, Thailand, Tyrkiet, UAE, Storbritannien og USA.

Sæt skub i det globale salg

Prøv vores nye løsning D&B Hoovers gratis, og se hvor let det er at skaffe nye kvalitets-leads fra hele verden
Læs mere og prøv gratis i 14 dage