Risk & Kredit Artikel Datadrevet markedsføring Compliance Smart data

Hvad er DUNS® nummeret og hvorfor er det så vigtigt?

17 mar 2017

D-U-N-S® Nummeret bliver omtalt som "CPR nummeret for virksomheder". I virkligheden er det endnu mere overbevisende end et CPR nummer, fordi alle koncerner i verden er knyttet sammen i familietræer ved hjælp af D-U-N-S® nummeret. Det giver også muligheden for at identificere en koncerns ultimative moder, da alle virksomheder linkes til moderselskab og datterselskaber via D-U-N-S® Nummeret, således at du får et fuldstændigt billede af den globale koncern.

D-U-N-S® nummeret anvendes af verdens vigtigste standardsættende virksomheder, og det er accepteret og anbefalet af over 50 globale brancher og fagforbund. Blandt andre FN, USA's regering, Australiens regering og Europakommissionen.

I dagens globale økonomi er D&B D-U-N-S® nummeret blevet standard for at kunne spore virksomheder rundt om i verden f.eks. i forbindelse med Compliance tjek. Ved at integrere D&B D-U-N-S® Nummeret i hjertet af dine globale markedsførings-, kredit- og indkøbstransaktioner, kan du etablere en unik datastruktur evt. i form af et Master Data projekt.

Se videoen og bliv klogere på DUNS nummeret.

Få dit eget D-U-N-S® nummer i dag!

Få dit eget D-U-N-S® nummer i dag!

D-U-N-S® Nummeret bliver omtalt som "CPR nummeret for alle virksomheder i hele verden"

  • Alle koncerner i verden er knyttet sammen i familietræer
  • Identificér en koncerns ultimative moder
  • Alle virksomheder linkes til moderselskab og datterselskaber
  • Få et fuldstændigt billede af den globale koncern.
se dit eget D-U-N-S® nummer

Vil du modtage nyheder fra Bisnode?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få relevante og topaktuelle nyheder om trends, tendenser og nye tiltag fra dataverdenen.

Bisnodes databeskyttelsespolitik
Fortroligheden og integriteten af dine personlige oplysninger er af særlig interesse for Bisnode. Vi behandler derfor dine oplysninger omhyggeligt og i overensstemmelse med lovbestemmelserne om databeskyttelse. Vi anvender udelukkende de data, der leveres af dig, med det formål at sende dig vores nyhedsbrev. Nyhedsbrevet sendes ud én gang om måneden og du kan til hver en tid afmelde dig direkte i nyhedsbrevet.

Læs mere om vores databeskyttelsespolitik