Fortiden, nutiden og fremtiden for data

Hent rapporten, "Fortiden, nutiden og fremtiden for data", for at forstå virksomhedens aktuelle udfordringer og fremtidige muligheder inden for datahåndtering.
Download rapporten

Udfyld venligst dine informationer for at hente rapporten

Få indblik i hvor vigtig data er blevet for fremtidens vindervirksomheder i rapporten “The Past, Present, and Future of Data..

.. Og få desuden inspiration til, hvordan din virksomhed i højere grad kan udnytte alle de muligheder, der ligger gemt i data.

Rapporten viser at en del virksomheder allerede udnytter data til at forbedre arbejdsgange og udvikle nye forretninsmodeller, mens mange andre stadig kæmper med at gøre data til en aktiv og brugbar medspiller.

  • Fortiden: Virksomhedernes største udfordring i det seneste årti var teknologien. Næsten halvdelen (46%) siger, at de ikke havde den rigtige teknologi til at udnytte deres data.  
  • Nutiden: Data er integreret i erhvervslivet, og rapporten viser, at data understøtter deres beslutninger 16 gange om dagen i gns. Databeskyttelse og cybersikkerhed en stor bekymring. 60% siger, at datatyveri, datalækage og svindel er top-of-mind for deres forretning.
  • Fremtiden: Værdien af data vil stige i de kommende år. Lederne siger, at de vil investerer i ny teknologi til at indsamle, analysere og bruge data. Samtidig vil den teknologiske udvikling skabe nye og forskellige udfordringer, især om regulering og etisk anvendelse af data.

Rapporten er lavet på baggrund af en undersøgelse af virksomhedsledere fra USA og England for at forstå hvordan deres datahåndtering har udviklet sig det sidste årti, de udfordringer de oplever, samt deres data-planer inden 2030.

Rapporten er på engelsk.