Artikel Smart data Datadrevet markedsføring

Find de bedste kunder i udlandet

23 mar 2017

Er du på jagt efter kunder i udlandet? Måske er du i gang med de allerførste eksportovervejelser? Eller vil du udvide dine igangværende aktiviteter på et bestemt marked?

Uanset hvor i eksportprocessen du er, vil vi gerne give dig et par gode råd med på vejen - råd du kan bruge, når du skal finde nye kunder på tværs af landegrænser. Der skal nemlig både overvejes kulturelle forskelle, markedsføringsmuligheder og tages hensyn til lokal lovgivning, når du skal i dialog med din målgruppe i udlandet.

se de 4 gode råd

Vil du modtage nyheder fra Bisnode?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få relevante og topaktuelle nyheder om trends, tendenser og nye tiltag fra dataverdenen.

Bisnodes databeskyttelsespolitik
Fortroligheden og integriteten af dine personlige oplysninger er af særlig interesse for Bisnode. Vi behandler derfor dine oplysninger omhyggeligt og i overensstemmelse med lovbestemmelserne om databeskyttelse. Vi anvender udelukkende de data, der leveres af dig, med det formål at sende dig vores nyhedsbrev. Nyhedsbrevet sendes ud én gang om måneden og du kan til hver en tid afmelde dig direkte i nyhedsbrevet.

Læs mere om vores databeskyttelsespolitik