Dansk erhvervsliv må hjælpe hinanden i en svær tid: Bisnode åbner sine globale risikodata for alle danske virksomheder

19 mar 2020

Mange brancher er under pres i disse dage på grund af coronaens indvirkning på økonomien. Dette er en helt ekstraordinær alvorlig situation, og derfor har data- og analysefirmaet Bisnode valgt at tilbyde alle danske virksomheder 30 dages kreditovervågning af deres kunder og leverandører uden beregning. Det er nemlig i alles interesse, at én konkurs ikke trækker flere med sig.

For tiden bliver der vendt op og ned på meget inden for erhvervslivet. Tidligere så stabile brancher lider pludselig økonomisk - og kunder, der har eksisteret i årevis, har uventet fået betalingsproblemer på grund af en smitsom virus.

Det betyder, at man som virksomhed skal være mere årvågen og holde bedre øje med ens kunders og leverandørers økonomiske situation.

Få din gratis adgang her

Derfor har data- og analysefirmaet Bisnode helt ekstraordinært valgt at hjælpe med dette ved at stille flere af sine globale kreditløsninger gratis til rådighed for alle danske virksomheder, der endnu ikke har kreditrisikoovervågning af kunder og leverandører:

"Vi mener, at panik og frygt er to irrationelle følelser, som bør erstattes med data, så danske virksomhedsejere kan navigere sikkert igennem disse tider. Derfor tilbyder vi to af vores bedste kreditværktøjer, som kan forbedre det økonomiske beslutningsgrundlag mellem virksomheden, kunder og leverandører gratis i fire uger. Vi håber, at alle virksomheder, som ikke har kreditovervågning, vil kontakte os, så vi i fællesskab kan skabe mere tryghed i denne vanskelige situation," forklarer Christian Anders Elkjær, Solutions Advisor hos Bisnode, som har specialiseret sig i at give danske virksomheder indsigt i de enorme mængder af data, firmaet besidder om dansk erhvervsliv.

Notifikationer mod kredittab

Det er de to kreditprodukter D&B Credit og Bisnode RiskGuardian Suite, som Bisnode stiller gratis til rådighed i fire uger. Med dem kan man fx helt automatisk få øjeblikkelige notifikationer, hvis danske og udenlandske kunder eller leverandører har ændringer i deres betalingsevne, så man ved, at der skal følges op på kunderne for at sikre sig betaling. Man får straks besked, når virksomhedens status, adresse, ejerforhold eller risikoprofil ændres. På den måde mindskes risikoen for kredittab, og man er samtidig på forkant med kundernes betalingsevne.

Få din gratis adgang her