Søg
Artikel

9 områder som hjælper dig til en grundigere vurdering af dine kunders økonomi

23 mar 2017

Hvordan sikrer du dig, at dine samarbejdspartnere er sunde og levedygtige? Og hvordan forbereder du dig på dine kunder og samarbejdspartneres økonomiske fremtid?

Du får et rigtig godt indblik i dine kunders økonomi ved at tjekke deres regnskaber og nøgletal. Det giver den hurtigste indikation af, om virksomheden er økonomisk stabil eller ej. Men hvis du vil tage endnu flere forbehold, inden du indgår en ny samarbejdsaftale, har vi samlet 9 områder, som hjælper dig med en endnu grundigere vurdering af dine kunders økonomi. Der er nemlig ikke noget værre end at indgå en ny købsaftale og så opdage, at kunden ikke er i stand til at betale sin faktura. Og endnu mere uheldigt er det, hvis man er langt nede i rækken af kreditgivere.

Brug rådene som supplering til regnskaberne og din egen viden om kunderne – så har du nemlig den bedste forudsætning for at sikre den økonomiske sunde samhandel.

se de 9 områder

Vil du modtage nyheder fra Bisnode?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få relevante og topaktuelle nyheder om trends, tendenser og nye tiltag fra dataverdenen.

Bisnodes databeskyttelsespolitik
Fortroligheden og integriteten af dine personlige oplysninger er af særlig interesse for Bisnode. Vi behandler derfor dine oplysninger omhyggeligt og i overensstemmelse med lovbestemmelserne om databeskyttelse. Vi anvender udelukkende de data, der leveres af dig, med det formål at sende dig vores nyhedsbrev. Nyhedsbrevet sendes ud én gang om måneden og du kan til hver en tid afmelde dig direkte i nyhedsbrevet.

Læs mere om vores databeskyttelsespolitik